astro installation

  1. afiqnan

    Wanted Setting Astro Signal Area Terengganu

    Salam. Seperti tajuk diatas, sapa kat sini yg pandai setting untuk mencari signal astro. Saya dah pasang semua astro dish kat atas atap semua tu. Tapi bab nak cari signal ni mmg susah sikit kot. Sape2 yang pandai dalam bab2 ni boleh tak datang kat umah untuk set semua benda ni. Just cari...
  2. mizan08

    To Sell Perkhidmatan Sewa lori 1 - 3 ton, ASTRO, Aircond dll

    1) PINDAH RUMAH - Khidmat buka/pasang ASTRO - Packing & general workers - Khidmat buka/pasang almari,katil,lampu, kipas, frame gambar, dan sebagainya - Buka/pasang Antenna 2) MEMBAWA MOTOSIKAL (Motosikal biasa, Superbike & Harley Davidson) 3) CARGO AM[/SIZE] SILA HUBUNGI KAMI MELALUI...
  3. neceolite

    Wanted Nak Pasang Astro

    nak tanya ada lagi tak pakej pasang astro yang RM50 tuh ... sapa2 ada contact kasik tau aku .. aku dok Seri Kembangan .... nanti apa2 PM aku bule?
Top
Log in Register