BTC USD 23,706.4 Gold USD 1,771.85
Time now: Jun 1, 12:00 AM

neceolite

Active Member
Messages
2,074
Joined
Mar 4, 2007
Messages
2,074
Reaction score
5
Points
25
nak tanya ada lagi tak pakej pasang astro yang RM50 tuh ... sapa2 ada contact kasik tau aku .. aku dok Seri Kembangan .... nanti apa2 PM aku bule?
 
Sponsored Post

edan

Fun Poster
Messages
452
Joined
Jun 10, 2008
Messages
452
Reaction score
0
Points
10
ko p jer kat pasar malam kat sungai besi.area lrt tu.setiap kali aku p sana mesti ada offer rm50 tuh.pasar mlm tu setiap ari sabtu.
 

isdora

Fun Poster
Messages
240
Joined
Jun 19, 2008
Messages
240
Reaction score
0
Points
10
kat pasar tempat aku pun ada.. damansara.. rm50 astro sekali pasang..
 

DDos

Legendary Member
gem
Messages
14,111
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,111
Reaction score
690
Points
166
nak pasang ok le astrok ni, tapi bila bil bulanan tu yg jenuh skit, sebab cite asyik dok ulang je, klau yg nak tgk cite fresh memang nyesal le melanggan astrok ni
 

isdora

Fun Poster
Messages
240
Joined
Jun 19, 2008
Messages
240
Reaction score
0
Points
10
nak pasang ok le astrok ni, tapi bila bil bulanan tu yg jenuh skit, sebab cite asyik dok ulang je, klau yg nak tgk cite fresh memang nyesal le melanggan astrok ni

setuju.. aku yg ada astro ni still dok layan tv3.. rtm tu kdg2 ler..
budak2 kecik pun boring dok tgk kartun yg sama...
 

dino

Super Active Member
Messages
7,610
Joined
May 9, 2007
Messages
7,610
Reaction score
0
Points
60
setuju.. aku yg ada astro ni still dok layan tv3.. rtm tu kdg2 ler..
budak2 kecik pun boring dok tgk kartun yg sama...

Baru awan tebal 2,3 inci...dah ilang gambor.
Scam betul lah astro ni........
 

fiezie

Active Member
Messages
1,091
Joined
Jan 14, 2007
Messages
1,091
Reaction score
1
Points
25
astro ni buat layan sport jer yg syok...nak harapkn tv free memng time berita jer la...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register