BTC USD 47,118.6 Gold USD 1,754.18
Time now: Jun 1, 12:00 AM

astro decoder

  1. O

    To Sell Decoder Astro Beyond

    saya nak jual decoder astro beyond sila hubungi saya 0172094652
  2. latlanun

    To Sell Decoder Astro sape nak???

    Salam Warga CG, ada kawan saya nk jual decoder Astro baru pakai (hitam) dah tak pakai nak jual sape2 yang berminat hubungi 0129155950 (alan kusuma) area lembah klang sahaja. Time kasih
  3. Skyvwalker

    Wanted ASTRO Decoder THOMSON - SD

    Saya mencari ASTRO Decoder THOMSON. bukan beyond HD. yg penting decoder berfungsi dengan baik berserta remote. ada ouput component cable. sebab : decoder dah rosak, nk tukar beyond tak boleh kerana pakai centralize dish. nk pakai beyond dish signal satelit kene blok dgn bangunan. xde tempat...
  4. sygdanish7

    Wanted Decoder Astro area Kuantan

    ada sesaper nak jual decoder astro warna silver tu bleh pm
  5. I

    Wanted Decoder dgn piring astro 2nd hand?

    Kalo ade org nk jual, aku btul2 b'mnt nk bli ni... PM aku k...
  6. matdz

    Wanted Ada sesiapa yang nak jual decoder astro.

    Ada sesaper yang nak jual decoder Astro. Kalu harga bagus aku nak beli. Sebab aku nak beli. -Decoder yg ada keluar kaler hitam putih -Aku dah try decoder kwn aku, elok jer keluar kaler, sahla aku kena tukar dekoder lain.
  7. M

    Wanted Astro decoder

    kereta terpakai
  8. TrafficRobbers

    Wanted sila tutup thread ini

    sila tutup thread ini
  9. ziedane

    Wanted Decoder terpakai astro

    kepada sesiapa yang nak jual decoder astro boleh la menghubungi aku di talian 0173645077 ( Dan ) decoder baru yang warna silver aku angkat RM 30 dan yang lama warna hitam rm 20.hanya yang berada di kawasan lembah klang sahaja..klang,pj dan shah alam jadi keutamaan.thank u.:D [B]:)cgrock apa...
  10. sonche

    Wanted Astro decoder 2nd hand

    Salam, Sapa2 ada nak jual astro dekoder second hand? Bleh reply thread ni atau PM harga dekoder tersebut termasuk hantar ke JB. Terima kasih
Top
Log in Register