BTC USD 22,985.8 Gold USD 1,925.41
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Astro decoder 2nd hand

Sponsored Post

sonche

Super Active Member
Messages
8,432
Paid Membership
Joined
Nov 22, 2006
Messages
8,432
Reaction score
50
Points
70
alamak..aku baru je jual 2nd decoder aku rabu lepas.
dpt jual kt pembeli decoder rm30 :D

adeh... :))

Ceritanya gini, aku ada gak cite kat thread2 lain. Astro dish (piring astro) aku kena curi. so, dah berbulan2 la x tengok astro. Semalam ada amik dish lebih kat rumah member, bila dah pasang, dekoder plak rosak. Still bleh tengok, tapi ada dua line tebal kat tv jadi senget gambar. Aku dah test ngan dekoder lain ok, mmg konfem dekoder aku rosak.

Try gi Astro Customer Service kat Taman Molek JB, katanya kena hantar repair la plak.

Harap2 ada yang lain yg nk jualkan dekoder kat aku. :D
 

birdiecrow

Active Member
Messages
1,349
Joined
Apr 19, 2008
Messages
1,349
Reaction score
5
Points
25
adeh... :))

Ceritanya gini, aku ada gak cite kat thread2 lain. Astro dish (piring astro) aku kena curi. so, dah berbulan2 la x tengok astro. Semalam ada amik dish lebih kat rumah member, bila dah pasang, dekoder plak rosak. Still bleh tengok, tapi ada dua line tebal kat tv jadi senget gambar. Aku dah test ngan dekoder lain ok, mmg konfem dekoder aku rosak.

Try gi Astro Customer Service kat Taman Molek JB, katanya kena hantar repair la plak.

Harap2 ada yang lain yg nk jualkan dekoder kat aku. :D

adehh..ade gak org nk curi astro dish ni. :))
 

sonche

Super Active Member
Messages
8,432
Paid Membership
Joined
Nov 22, 2006
Messages
8,432
Reaction score
50
Points
70
aku ada 2 decoder..mau ka?..tapi leh guna ka ngan kad gold tu?? sbb org astro kata takleh...kena guna same card dgn same decoder.

bolehh... xde masalah. kalau xleh pun, bleh buat **** je call astro call center, nanti dia setkan smart kad kat decoder baru (jangan plak bgtau dekoder baru).

bagi nombor phone ko, berapa RM ni? bleh poskan ke JB?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register