BTC USD 67,084.8 Gold USD 2,330.20
Time now: Jun 1, 12:00 AM

anak-anak

  1. dloanman

    Info Rumah kemas walau ada 3 anak sedang membesar, wanita ini praktikkan 7 peraturan! Patut dicontohi ibu-ibu lain

    Rumah kemas walau ada 3 anak sedang membesar, wanita ini praktikkan 7 peraturan! Patut dicontohi ibu-ibu lain Khamis, 25 Januari 2024 11:30 AM Mengajak anak membantu melakukan kerja rumah juga dapat mendidik mereka sifat disiplin. -Gambar hiasan/The Star SELALU kita dengar orang cakap...
  2. dloanman

    Santai Keluarga susah, duit takde tapi isteri bijak jadikan sayur kangkung jadi 3 jenis lauk, anak-anak tak tahu happy je makan…

    “Kami hidup susah, duit takde langsung tapi isteri aku bijak jadikan sayur kangkung jadi 3 jenis lauk, anak-anak tak tahu happy je makan…” Oleh SARA ALWANI 12/10/2023 Kesusahan menjadikan seseorang itu lebih cekal mengharungi ujian hidup. Orang yang tidak mengeluh dengan ujian yang menimpa...
  3. dloanman

    Santai Rezeki mesin taip besarkan anak-anak sejak 22 tahun lalu

    Marang: "Mesin taip ini ibarat nyawa saya dan banyak jasanya kepada keluarga. Saya besarkan anak-anak hasil daripada mesin taip ini," kata Keseri Mokhtar, 62, dari Kampung Bukit Kulim, Jerung, di sini. Bapa kepada enam anak itu berkata, sebagai penulis berlesen, mesin taip adalah satu keperluan...
  4. dloanman

    Tudung Kanak-Kanak Online - Beli Tudung Anak Murah Online

    Assalamualaikum teman2 online PROMOSI TUDUNG KANAK2 ONLINE! Di sini ada pelbagai jenis & koleksi tudung instant kanak-kanak. Ada juga tudung kanak kanak soft awning atau anda nak beli instant shawl kanak kanak yang murah! Macam-macam koleksi tudung kanak-kanak comel & tudung kanak kanak murah...
  5. dloanman

    Masalah Tidur Lewat & Bangun Lewat di Musim PKP-Lockdown-Covid19

    PKP: Ibu bapa risau anak-anak tidur lewat, bangun lewat Bernama | Mei 04, 2020 12:07 MYT Pakar berpendapat, ibu bapa boleh menetapkan beberapa peraturan bagi mendisiplinkan anak-anak di rumah sepanjang tempoh PKP. - Gambar hiasan KUALA LUMPUR: Kedua-dua anak Mary seolah-olah jadi seperti...
Back
Top
Log in Register