aircond service

  1. bebolos08

    To Sell Servis Aircond TERMURAH!!! Syarikat BUMIPUTRA!!!

    SINGGAH KE FACEBOOK KAMI! & BLOG KAMI! :D:)paid:)paid:)paid:D
  2. faris_sn

    Wanted Buka dan Pasang Air Cond

    Salam, Saya nak cari service BUKA & PASANG AIRCOND dari Seksyen 11 ker Bukit Jelutong Aircond kecik jerk 1 HP kut..rumah bukan opis so far ada sorang bagi quotation sampai RM220 siap..macam mahal gile atau ker memang harga sebegitu So dalam ni sapa ada blh la PM den..:)cgrock
  3. WMComm

    To Sell Servis Penghawa Dingin>> Promosi Ramadhan Sejuk Syawal Ceria™ <<

    As salam. Kami menyediakan perkhidmatan servis aircond. Untuk kawasan selain Bangi/Kajang, boleh call untuk detail. 1.0 Hp Rm100 1.5 Hp Rm150 2.0 Hp Rm200 2.5 Hp Rm250 #Servis penuh indoor/outdoor #Sabtu dan ahad diutamakan Kepuasan dijamin pada harga yang berpatutan. Hubungi 012-6811043...
  4. T

    To Sell Promosi Wiring and service aircond

    Wiring elektrik dan servis aircond rumah, kilang dll Menyediakan perkhidmatan pendawaian elektrik, servis aircond rumah, kilang di sekitar Selangor dan Kuala Lumpur. Kami merupakan syarikat yg dah lama memberi perkhidmatan di sekitar KL,Shah Alam, Klang. Kalau project besar2 luar dr area ni...
  5. mfs7875

    To Sell Membekal, memasang, mengujilari dan mentauliah sistem mekanikal & elektrikal

    Assalamualaikum dan salam sejahtera.., kepada semua rakan dan wakil2 dan kontraktor2 sektor swasta, kerajaan dan korporat, syarikat kami ada menawarkan perkhidmatan membekal, memasang, mengujilari dan mentauliah sistem mekanikal dan elektrikal seperti:- -Air-Conditioner dari jenis Split unit...
  6. ahib0205

    Wanted Buka dan pasang aircond di Shah Alam

    Saya mencari perkhidmatan buka dan pasang aircond kawasan shah alam boleh tau berapa harga dan bila boleh buat?
  7. S

    To Sell Perkhidmatan Servis Aircond

    Kami dari Energycool enterprise syarikat yang berdaftar dengan SSM menawarkan khidmat servis, baikpulih aircond anda terutamanya di sekitar lembah klang. promosi servis aircond 1hp: RM100! Hubungi: 019-361 2458(imran) 013-703 4556(izham) Web: http://www.energycool.biz :)
  8. D

    To Sell Aircond servicing, plumbing, wiring, painting

    * Service & Install Aircond split unit,casset unit,ceiling & VRV room. * Perkhidmatan memasang & membuka aircond lama @ baru. * aircond baru dan terpakai pun ada di jual,harga mengikut jenis aircond dan h.p(kuasa kuda) * Pemasangan wiring seperti lampu,kipas,hilter dll. * Perkhidmatan...
  9. ghanizain

    To Sell Perkhidmatan Servis Penghawa Dingin, Plumber, Painting, Cleaning service

    SAG SERVICES ENTERPRISE (COMPANY NO 002002507-H) Perkhidmatan syarikat kami: 1).Service penghawa dingin -cucian biasa dan service berulang -cucian kimia -penambahan gas -membaiki pelbagai jenis penghawa dingin -pemasangan dan pembelian penghawa dingin baru. -Kami hanya menggunakan...
  10. N

    To Sell Khidmat service aircond and buat wiring [email protected]

    Kami, DNO aircond & electrical menawarkan: 1. Installation air cond as lower as MYR 180.00 Pemasangan air cond serendah RM 180.00 2. Supply new air cond as lower as MYR 888.00 for model type YORK, PANASONIC, NATIONAL Menyediakan unit aircond baru serendah RM 888.00 3. Supply new air cond as...
  11. Bombastic

    Aircond Repair...BAHAYA!!!

    mse tu...ayah aku anta org suruh repair aircond...pastu...yg disuruh tu bwat arr...tapi...bkn die repair...die cek je...bkn tuka bende dlm tu ke ape ke...sengal...dh tu...bayar dh la mhl...mangkok tol :mad::mad::mad::mad:
  12. K

    To Sell Perkhidmatan pemasangan dan servis aircond, baiki alat elektrik

    kami ada menyediakan perkidhmatan pemasangan & servcis aircond Juga membaiki, menjual dan membeli peralatan elektrik (tv,mesin basuh,aircond petii ais) call wan @ 012-2168716
Top
Log in Register