BTC USD 63,476.2 Gold USD 4,482.88
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Tentang Cinta!!

  • Author Author etot
  • Create date Create date
  • Last update Updated
  • Blog entry read time Blog entry read time 1 min read
"Jika anda kehilangan cinta, pasti ada alasan di sebaliknya. Alasan yang kadang-kadang sukar untuk dimengertikan. Namun percayalah bahawa ketika DIA mengambil sesuatu, telah DIA mempersiapkan sesuatu yang lebih baik untuk dikurniakan kepada anda."

"Hidup tanpa cinta seperti makanan tanpa garam. Oleh itu, kejarlah cinta seperti anda mengejar masa. Apabila anda sudah mendapat cinta itu, jagailah ia seperti anda menjaga diri anda sendiri. Sesungguhnya cinta itu kurniaan Tuhan Yang Maha Agung."

"Apalah gunanya jika wanita itu menjadi idaman banyak lelaki sedangkan dia hanya akan menjadi milik seorang lelaki sahaja?"

"Manusia kadang kala lupa, cinta adalah syarat berlangsungnya kehidupan perkahwinan. Tanpa cinta, perkahwinan itu akan mati, ibarat rumah kosong tanpa penghuni."

:-?:-?:-?

etot!!!

Comments

There are no comments to display.

Blog entry information

Author
etot
Read time
1 min read
Views
400
Last update

More entries in Others

More entries from etot

Back
Top
Log in Register