BTC USD 62,128.6 Gold USD 4,466.23
Time now: Jun 1, 12:00 AM

MMM vs Bank (Part 2)

  • Author Author Nani Sofea
  • Create date Create date
  • Last update Updated
  • Blog entry read time Blog entry read time 1 min read
The Truth Fact About Today Banking System​


MMM vs BANK

1. MMM ditubuhkan dengan tujuan untuk memperkayakan peserta(Bertujuan untuk mempertebal poket bersama) MANAKALA Bank ditubuhkan dengan tujuan untuk memperkayakan pihak bank dengan memanfaatkan wang bebas depositor.(Bertujuan mempertebal beg bank)

2. Semua peserta MMM mendapatkan profit MANAKALA Bank,seluruh profit masuk kepada pihak bank.

3. Sistem MMM membuat orang2 menjadi penguasa dari wang dan hidup mereka sendiri MANAKALA Bank lah yg menentukan dan mengawal aliran wang dalam masyarakat.(melalui penyimpanan dan pinjaman)

4. Sistem MMM memerdekakan dan mensejahterakan masyarakat dengan sistem wang bantuan sesama komuniti MANAKALA Bank memperbudak dan mengaut kekayaan masyarakat dengan sistem pinjaman hutang dan bunga (interest)

5. MMM menghapus riba MANAKALA Bank sumber utama riba dan menyuburkan riba

6. Sistem MMM mencipta mata wang digital yang tidak tunduk terhadap inflasi MANAKALA Mencipta mata wang konvensional yang pasti mengalami inflasi yang abadi

7. Sistem MMM menggunakan sistem WANG = BANTUAN MANAKALA Bank menggunakan sistem WANG = HUTANG

Comments

There are no comments to display.

Blog entry information

Author
Nani Sofea
Read time
1 min read
Views
1,680
Last update

More entries in Others

More entries from Nani Sofea

Back
Top
Log in Register