BTC USD 28,100.4 Gold USD 1,967.45
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Youtube Traffik EXchange - Naikkan Like, View, Comment Video Korang!!

xerocracker

Active+ Member
Messages
3,260
Joined
Oct 3, 2007
Messages
3,260
Reaction score
154
Points
43
Assalamualaikum, Nak share satu website traffic xchange untuk yang Guna Adsense Youtube, Senang nak bagi video dapat Like, Comment dan View. Nak beli credit untuk banyakkan lagi credit pon boleh kalau ada duit. :D

Link dia kat sini : http://tinyurl.com/Likeforlike-org

Sebenarnya dah banyak Web link Xchange, ni salah satu yang terbarulah. elok untuk Video yang korang baru upload :)



UPDATE:

Ni saya sertakan Link untuk AutoBot bagi Page Traffic Xchange berkenaan.
Cara guna:
1)Anda buka license.txt dalam zip tu. Dan letakkan kat colume dalam program tu bila dia minta.
2)Anda perlu ada account web http://www.trafficexchangebot.com/ . Connect guna Account FB/Google Pon boleh.

http://www.mediafire.com/download/3hcltjkl6yqkjdd/Like4Like.zip
 
Last edited:
Sponsored Post

xerocracker

Active+ Member
Messages
3,260
Joined
Oct 3, 2007
Messages
3,260
Reaction score
154
Points
43
Tips :

Tajuk Video Youtube :

Make money online - tajuk paling xbagus
Make 100 000 $ online - tajuk yg bagus
How i made 100 000$ online - tajuk yg lebih bagus
How i made 101 437$ online in just 2 weeks - tajuk yang terbaik

Peringatan :
*Jangan menggunakan istilah generik atau nombor generik bagi tajuk.
Gunakan lebih maklumat yang tepat dan orang akan memberi perhatian yang lebih .

*Lain-lain frasa menarik : Oh my god , THIS IS CRAZY , biasanya mendapat perhatian dari pengguna .

*Pastikan untuk memasukkan perkataan huruf besar dalam tajuk anda , tetapi bukan Tajuk penuh ditulis dalam huruf besar . Highlightkan benda yang penting dalam video .

*Anda juga boleh menggunakan tajuk yang mengelirukan : Sebagai contoh anda memuat naik trailer movie , dengan menulis :
" Lihat filem PENUH sini " Orang ramai akan masuk untuk melihat video berkenaan.

Idea ini adalah untuk membuat pelawat menonton video. kemudian dalam
laporan itu anda akan melihat bagaimana anda boleh mendapat faedah daripadanya .
 

xerocracker

Active+ Member
Messages
3,260
Joined
Oct 3, 2007
Messages
3,260
Reaction score
154
Points
43
mai kongsi lagi tt .. kwn baru jer dapat comfirm adsense youtube tapi tak ada idea lagi :D:D:D

kena cari niche tuan tu.. atau benda ape yang tuan rasa akan meletop video tu.. hehehe.... pasal bola ke.. baby ke.. macam2 pon boleh.. tapi kena faham lah.. Youtube ni xsemua video kita boleh upload dan monetize.. :D:D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register