Youtube... Penghinaan Lagi!!!

CG Sponsors




Sponsored Post

mdshamz

Active Member
Joined
Dec 22, 2007
Messages
1,394
Reaction score
24
Points
25
yg ko dok meroyan pasal Proton Satria Neo kat Section nie apa hal???
 

revolver

Active+ Member
Joined
Nov 23, 2009
Messages
3,142
Reaction score
110
Points
33
ni la msalahnya... aku ni meroyan ka ko yang sighuuu??? klik kat gambaq tu, then see wth are they talking about...
 

shane

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,005
Reaction score
208
Points
133
Dah jgn gaduh.... maksud TT double click, tengok komen yg di TULIS kat bawah video youtube tu!!!
 

leospirit

Fun Poster
Joined
Jan 15, 2008
Messages
166
Reaction score
3
Points
15
kes2 begini maksud aku penghinaan pada mana2 agama akan terus berlaku,emosipun tak berguna mereka lagi suka pasal dah berjaya..sekor duamenjadi nila dlm susu biasa dimana2..halang/saman hari besuk lagi 10 timbul..last2 takde kerja lain pulak.
tak merosakkan sebesar zarahpun mana2 agama mereka yg sekor dua ni menyalak malah mereka yg makin mereng kalau takde respon.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register