Yang dituju Kota kinabalu!

CG Sponsors




KLVIPER

Legendary Member
Joined
Mar 31, 2008
Messages
16,542
Reaction score
475
Points
131
Yehaaa...! March ni I nak gi kk le nak jumpa paip air I. Konon2nye nak ajak paip air I ronda2 kat kinabalu park. Tapi katanya, kinabalu park tu jauh sangatlah Dari bandar kk dengan jalan raya yang kurang baik? Betul ke?

Kalau dah drive berejam2 gitu tak banyak masa le nak spend together ala honeymoon gitu!

Tak sabole nak jumpe paip air I!

Matile tah ape2.
 
Sponsored Post

kalau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
Yehaaa...! March ni I nak gi kk le nak jumpa paip air I. Konon2nye nak ajak paip air I ronda2 kat kinabalu park. Tapi katanya, kinabalu park tu jauh sangatlah Dari bandar kk dengan jalan raya yang kurang baik? Betul ke?

Kalau dah drive berejam2 gitu tak banyak masa le nak spend together ala honeymoon gitu!

Tak sabole nak jumpe paip air I!

Matile tah ape2.
pegi je la poring skali........on the way ke sana, banyak tempat

stop.......
 

ZURA-SAN

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 14, 2010
Messages
13,037
Reaction score
23
Points
120
i miss sabah!!!!!!!!!!!!!
 

burukayangan

Active Member
Joined
Feb 2, 2008
Messages
1,526
Reaction score
29
Points
30
Yehaaa...! March ni I nak gi kk le nak jumpa paip air I. Konon2nye nak ajak paip air I ronda2 kat kinabalu park. Tapi katanya, kinabalu park tu jauh sangatlah Dari bandar kk dengan jalan raya yang kurang baik? Betul ke?

Kalau dah drive berejam2 gitu tak banyak masa le nak spend together ala honeymoon gitu!

Tak sabole nak jumpe paip air I!

Matile tah ape2.
mana sedap paip air...kecik sgt...cari la pili bomba ka...baru mantap
 

egold2u

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Nov 18, 2006
Messages
2,547
Reaction score
77
Points
30
Yehaaa...! March ni I nak gi kk le nak jumpa paip air I. Konon2nye nak ajak paip air I ronda2 kat kinabalu park. Tapi katanya, kinabalu park tu jauh sangatlah Dari bandar kk dengan jalan raya yang kurang baik? Betul ke?

Kalau dah drive berejam2 gitu tak banyak masa le nak spend together ala honeymoon gitu!

Tak sabole nak jumpe paip air I!

Matile tah ape2.
xdela berjam2...
lbh krg 45 minit jek kot dari KK ke Kundasang tu...
 

lelakigila

Active+ Member
Joined
Jul 11, 2008
Messages
2,543
Reaction score
24
Points
35
rasanya TT nak naik bas ke sana kot.., pasal tu berjam2.... ;)
 

KLVIPER

Legendary Member
Joined
Mar 31, 2008
Messages
16,542
Reaction score
475
Points
131
Dah lama balik dari kk pun. Tak tersampai kat kk park hanya ronda2 tak jauh dari kk town je.
 

fido1

Banned
Joined
Oct 25, 2009
Messages
7,268
Reaction score
339
Points
81
aku teringin betul la nak p jalan sabah....dulu2 ada can nak pi..tapi keadaan aku masa tu tak mengizinkan...errr nak tumpang tt p sabah leh tak?:p
 
Sponsored Post
Top
Log in Register