BTC USD 22,691.5 Gold USD 1,881.35
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Xiaomi Mi3 2nd hand - Ada yg nak tolak??????

alfa_booster

Active+ Member
Messages
3,885
Joined
Sep 1, 2012
Messages
3,885
Reaction score
0
Points
20
Salam Aidilfitri buat semua Warga CG....

Ok citer pjg-pjg tak mau, seperti kata tajuk tu..
kalau ada rakan - rakan CG yg tak mau dah pakai/guna hp Xiaomi Mi3, yang nak tukar ke Mi4, ceciter kat aku k..
kita runding-runding...kita bisik-bisik pertukaran owner..:D

Kena dgn ongkosnyer, tanpa citer pjg lebar aku akan sambau terus..

kalau segan nak berbisik kat sini kita berbisik kat whatsapp/sms k

014-8273345

:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

alfa_booster

Active+ Member
Messages
3,885
Joined
Sep 1, 2012
Messages
3,885
Reaction score
0
Points
20
Henset ni nipis and ringan. Nampak ada elegent and gaya.
Power pun power.

Nak citer cam banyak lagi la plak

Tu dia...
Byk juga baca kat mana mana forum tentang xiaomi buatan China ni.. kata jenama ni memang memiliki kualiti yg baik. Sebelum ni lenovo.., tu yg nak try..kot kot lg baik dr Hp kedua lenovo aku ni.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register