BTC USD 44,720.9 Gold USD 1,747.16
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell xbox360 2nd hand

oldskoolrocka

Legendary Member
Joined
Apr 14, 2008
Messages
18,293
Reaction score
510
Points
161
Saya ingin menjual XBOX360 saya.baru 5 bulan pakai.jarang digunakan..ni falcon chip set.boley tgk gambar utk pengesahan.xpenah kene 3ROD..main 5-6 jam pon ok je..sebab nak jual,saya nak beli PS3 pulok.hehe..

ni spec xbox360 saya:

* Set: PRO
* 2 Wireless Contorller
* 20GB hardisk
* 1 Headset
* 1 Network Cable
* 1 Av Cable
* 20+ lanun game
* 1 original game

gambar2 seperti di bawah:

P081108_2036.jpg


P081108_203602.jpg


P081108_2039.jpg



harga yg nak dijual adalah: RM 950 + RM 50 poslaju

sape2 yg dok batu pahat,boleh COD

sape2 yg berminat,bole contact saya : 017-6155696

Terima Kasih.
 
Last edited:
Sponsored Post

Gila Komik

Banned
Joined
Apr 1, 2008
Messages
24,363
Reaction score
3
Points
115
byk game bro...tolak kat aku game sikit leh x heheeh...tempat aku payah la nak cari game huhu
 

moneymaker

Active Member
Joined
Dec 11, 2006
Messages
1,029
Reaction score
2
Points
25
xkan 1400 bro kat tmpt aku bru 1490 bru pnye..less arr skit...
 

Kernel

Fun Poster
Joined
Oct 4, 2008
Messages
248
Reaction score
2
Points
15
awat 2nd pun mahai bro..tambah fulus
skit dah leh angkat baru :D
 

fierouz350

Fun Poster
Joined
Aug 15, 2008
Messages
289
Reaction score
4
Points
15
rm50 corier..???mahalnyer ari tu aq pos aq nyer ps1 full set ngan game melambak gile dalm dekat 2 kg rase nyer baru rm11
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,886
Reaction score
8,267
Points
716
rm50 corier..???mahalnyer ari tu aq pos aq nyer ps1 full set ngan game melambak gile dalm dekat 2 kg rase nyer baru rm11

dia corier guna jet peribadi kot ;;)...1st class :)paid :D :">
 

fatkimi

Fun Poster
Joined
May 14, 2008
Messages
672
Reaction score
0
Points
10
aku baru je beli ps3... heheheh

nak angkat gak xbox... tapi fulus tak cukup lagi hehehehe
 

acib

Active Member
Joined
Dec 5, 2007
Messages
2,403
Reaction score
1
Points
25
uish... kalo rm1000 ade la kot org nk bli ni
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register