www.fundsupermart.com.my

Recommended Brokers


Fxsinsei

Fun Poster
Joined
Apr 25, 2006
Messages
610
Reaction score
90
Points
25
Sponsored Post

melakaboy

Junior Member
Joined
Apr 17, 2012
Messages
50
Reaction score
3
Points
11
Erm saya dah bukak akaun thn lps. 5 bln lps tu saham geredum jatuh lak. Anyway saya sgt suka UT agent nie. Murah je charge nyer. Senang pantau, wat research dll. Tp nampak gaya dlm CG nie ramai blum tunjuk interest kot...
 

samsulrizal

Freshie
Joined
Apr 22, 2008
Messages
28
Reaction score
0
Points
3
Sekarang tengah promo. Komisyen cuma 0.88%. Terbaik. Tapi kalau nak beli dana pakai EPF aku tak pasti camner caranya. Macam renyah je kerjanya. Kena gi KWSP sendiri, submit borang ka? Kalau pakai cash macam senang cerita.
 

mat jedi

Fun Poster
Joined
Apr 21, 2012
Messages
119
Reaction score
1
Points
15
dekat sini kita blh beli secara online ke??
adakah kita tidak perlukan agent just blh beli or jual melalui web fundsupermart ni??

mohon pecerahan??

dah dah buka acct tp belum submit form n ic copy lagi..:D
 

ableze_joepardy

Active Member
Joined
Apr 18, 2006
Messages
1,534
Reaction score
17
Points
25
dekat sini kita blh beli secara online ke??
adakah kita tidak perlukan agent just blh beli or jual melalui web fundsupermart ni??

mohon pecerahan??

dah dah buka acct tp belum submit form n ic copy lagi..:D
mmg xyah agent.. leh beli & jual online. tapi x 100% online la. still ada manual form jgk xsilap aku. nak pakai EPF pon boleh.

apa yg best. FEE RENDAH GILA!!! 2% je. kadang2 ada promotion leh dpt lg rendah (cam skrg 0.88% je).

web dia pn bagus ada complete charts & tools so leh compare kaw2 punye..

aku tgh riki2 Kenanga Syariah Growth & Eastspring (Prudential) Al-Ilham.. return mmg terbaik compare ngan yg ada dlm CG ni..

kalo anda investor yg xperlu bantuan agent then ok la FSM ni.. leh optimize profit lg..
 

kparam77

Fun Poster
Joined
Jun 19, 2011
Messages
301
Reaction score
0
Points
10
mmg xyah agent.. leh beli & jual online. tapi x 100% online la. still ada manual form jgk xsilap aku. nak pakai EPF pon boleh.

apa yg best. FEE RENDAH GILA!!! 2% je. kadang2 ada promotion leh dpt lg rendah (cam skrg 0.88% je).

web dia pn bagus ada complete charts & tools so leh compare kaw2 punye..

aku tgh riki2 Kenanga Syariah Growth & Eastspring (Prudential) Al-Ilham.. return mmg terbaik compare ngan yg ada dlm CG ni..

kalo anda investor yg xperlu bantuan agent then ok la FSM ni.. leh optimize profit lg..
ya betul, FSM ini untuk invesstor yg sudah tahu seluk beluk UT. yg baru, lebih baik dengan agent untuk guids.
 

mat jedi

Fun Poster
Joined
Apr 21, 2012
Messages
119
Reaction score
1
Points
15
aku xbp faham mcm mn nak jual beli dalam fundsupermart ni?? kalo nak jual nnt profit tu msk mn?
 

mat jedi

Fun Poster
Joined
Apr 21, 2012
Messages
119
Reaction score
1
Points
15
sekarang ni amprecious metal fund harga dia menjunam.. awal thn hari tu 0.8++ skrg ni jatuh sampai 0.6++. agak2 sesuai dak kalo beli time ni?? fund ni mmg higest risk la (10)..
 

TokJayo777200

Fun Poster
Joined
Jan 21, 2010
Messages
927
Reaction score
56
Points
20
Tak silap aku ada terbaca dlm forum investlah(KLSE) diaorg kata ada "hidden costs" tapi tak pulak diaorg kata apa bendenya.
Sayang pulak Public Mutual takde.Fund Public Mutual bagus jugak.
 

TokJayo777200

Fun Poster
Joined
Jan 21, 2010
Messages
927
Reaction score
56
Points
20
mmg xyah agent.. leh beli & jual online. tapi x 100% online la. still ada manual form jgk xsilap aku. nak pakai EPF pon boleh.

apa yg best. FEE RENDAH GILA!!! 2% je. kadang2 ada promotion leh dpt lg rendah (cam skrg 0.88% je).

web dia pn bagus ada complete charts & tools so leh compare kaw2 punye..

aku tgh riki2 Kenanga Syariah Growth & Eastspring (Prudential) Al-Ilham.. return mmg terbaik compare ngan yg ada dlm CG ni..

kalo anda investor yg xperlu bantuan agent then ok la FSM ni.. leh optimize profit lg..
Salam Tuan,
Saya setuju,sebenarnya kita boleh pantau sendiri,tak payah ejen.Banyak ejen tak buat keje punnn....Fee sampai 5.5% pulak tu bila nak breakeven?
0.88% is a very low fee...terbaekkkk tapi takut ada hidden cost.
Kenanga Syariah Growth & Eastspring return bagus ek....aku
pun nak riki lah.Thank you for the info.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register