To Sell [WTS] nokia lumia 900

CG Sponsors




zulpax

Active Member
Joined
Feb 27, 2008
Messages
1,118
Reaction score
8
Points
25
Salam semua warga CG

Tukar fikiran. :((

JUAL harga RM 850

kondisi HP 9/10

Warranty until May 2013

Sebab : nak tukar ke lumia 820 :D
 

Attachments

Last edited:
Sponsored Post

PiYuk

Active+ Member
Joined
Sep 15, 2008
Messages
3,916
Reaction score
4
Points
25
kalau jual berapa ni bro?
 

Prisoner

Active+ Member
Joined
Apr 25, 2010
Messages
4,005
Reaction score
38
Points
30
tukar dengan 820 kira downgrade la??

kalau tak kisah leh tau tak apa yang kurang ngan 900 ni??

hati mmg berkenan ngan lumia ni..
 

zulpax

Active Member
Joined
Feb 27, 2008
Messages
1,118
Reaction score
8
Points
25
tukar dengan 820 kira downgrade la??

kalau tak kisah leh tau tak apa yang kurang ngan 900 ni??

hati mmg berkenan ngan lumia ni..
Owh.bezanya lumia 900 pakai windows phone 7.8
lumia 820 pakai windows phone 8.

cuma sebab utama nak tukar ni nak ada contoh model phone dari windows phone 8

tgh belajar buat apps untuk windows phone 8.tapi contoh xde susah gak nak test apps. :)
 

KasimXp

Super Active Member
Joined
Aug 8, 2008
Messages
5,992
Reaction score
26
Points
70
kite ade lumia 820... tukau ajer boleh... topup duit susah sikit kot..
 

zulpax

Active Member
Joined
Feb 27, 2008
Messages
1,118
Reaction score
8
Points
25
kite ade lumia 820... tukau ajer boleh... topup duit susah sikit kot..
bukan awak yang topup duit.saya yang tambah duit.ok gak tu.nak tak swap dgn saya?.kalau nak kondisi HP lagi saya leh emailkan je :)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register