WTS MegaUpload LifeTime with Email Login Access

CG Sponsors




Status
Not open for further replies.

swoop2012

Fun Poster
Joined
Dec 13, 2009
Messages
266
Reaction score
0
Points
10
MEGAUPLOAD STORE

Now Im Back With Pakej

MegaUpload LIFETIME + Email Access

Price : Rm 275
STOCK : Banyak

acc no 1 harga : (+rapid*share acc +email Access) [ SOLD TO f1fanz ]



acc no 2 harga : sold (+ email akses )



acc no 3 harga : sold + email akses




acc no 4 harga :(+email Access ) [SOLD]



acc no 5 harga : (+ emailAccess + point 10000) SOLD TO juven69



PAYMENT
Maybank , CIMB , LIBERTY RESERVE


*semua account diatas dilengkapi dengan email access
*anda akan menerima 2 login( 1 untuk acc MU dan 1 untuk email)
*dengan email access, anda bole lakukan apapun yg anda mau

yg berminat silahkan pm saya atau add Ym saya [email protected]
jgn lupa sertakan no pilihan acc anda

PS: ANTI TIPU & TAK INGIN DITIPU

TESTI

Waaaa,,,ni orang betul2 seller yang BEST,,Dia nak bagi saya acc tu meskipun saya blm lagi Transfer Duitnya,,ckkckck,,mane ade seller yang sanggup macam tu,,, then orangnya Nice,,Bro2 yang lain jangan takut bli kat dia orang dia terpercaya,,jangan ragu,,like her Motto : x nak tipu n ditipu


THANK U SO MUCH,To trust Me:)
====SORRY DOUBLE POST====
 
Last edited:
Sponsored Post

VIP

Junior Member
Joined
Jan 19, 2010
Messages
57
Reaction score
0
Points
6
ni akaun org lain takper guna...hasil phising ker ni..
 

swoop2012

Fun Poster
Joined
Dec 13, 2009
Messages
266
Reaction score
0
Points
10
kl xphm jan comment bro.. trus tanya via YM
 

juven69

Fun Poster
Joined
Feb 2, 2010
Messages
269
Reaction score
0
Points
10
BOOKED MU pakej No 5
Nice SELLER:)
 

juven69

Fun Poster
Joined
Feb 2, 2010
Messages
269
Reaction score
0
Points
10
Waaaa,,,ni orang betul2 seller yang BEST,,Dia nak bagi saya acc tu meskipun saya blm lagi Transfer Duitnya,,ckkckck,,mane ade seller yang sanggup macam tu,,, then orangnya Nice,,Bro2 yang lain jangan takut bli kat dia orang dia terpercaya,,jangan ragu,,like her Motto : x nak tipu n ditipu


THANK U SO MUCH,To trust Me:)
====SORRY DOUBLE POST====
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register