BTC USD 19,538.5 Gold USD 1,649.27
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell WTS Kingston Desktop RAM DDR2 667

hyperplace

Junior Member
Messages
92
Joined
Oct 25, 2008
Messages
92
Reaction score
0
Points
6
bro.. nak bisnes dlm CG ni kena byk bersangka baik..semua buyer dlm CG ni berminat kalo ko offer bebetul..

So ape2 hal..aku ucap good luck..:D:D

terima kasih, bagi support and understanding...
 
Sponsored Post

metaaura

Super Active Member
Messages
6,737
Joined
Feb 25, 2007
Messages
6,737
Reaction score
3
Points
65
susah kalo nak harap post, jarang org nak dpt kan trust tuh :) hope bagi altenatif lain selain post by the way ur location kat mane?

kalo area kl. harga tu abit mahal dari pigi sendiri kat lowyat aku beli 2gb RM95 :)
 

hyperplace

Junior Member
Messages
92
Joined
Oct 25, 2008
Messages
92
Reaction score
0
Points
6
i kat puchong. cuma buat online saja la.
yala..of coz harga tak boleh banding dengan lawyat la..apa yang lawyat tak jual murah..?
drive pergi lawyat - parking min bayar ? traffice?
itulah sebab jual online senang, order, wait, sampai.
i pun tahu, masalah online ni, scammer/conman banyak, kalau customer bayar big amount i tak reject buat COD, betul
 

naj2921

Active+ Member
Messages
4,529
Joined
Apr 16, 2008
Messages
4,529
Reaction score
12
Points
25
betul gak.. sesape yg nak g lowyat..x perlu compare dgn harga kat sini..:D:D

lowyat mmg murah tp apa salahnye sokong kawan kita ni..:D:D:D

bro..stok DDR tu byk ke? mana ko amik nih?import dr china ke??:D:D
 

wealthgainer

Legendary Member
gem
Messages
13,976
Joined
May 20, 2007
Messages
13,976
Reaction score
42
Points
120
Bro..buat je dulu COD untuk 1st 10 customers (Tak kira amount brape)..
InsyaAllah nanti orang percaya kat ko..:D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register