BTC USD 57,720.6 Gold USD 1,831.42
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell [WTS] E-Cigarettes - Smoking Without All The Bad Stuff!

Cartman

Fun Poster
Joined
Oct 3, 2008
Messages
171
Reaction score
0
Points
10
We are now available at Tesco Tebrau City, Johor Bahru (Near Hypermarket Entrance and Alliance Bank!)

Please visit http://e-cigarettesmalaysia.blogspot.com/ for more information. You can also call us at our Customer Service Line at 012-7783592or email any enquiries to [email protected] . We'll be more than happy to answer your every E-Cigarettes needs.

We sincerely want to help any and every smoker quit smoking just like we did! Contact us for more information. There is no obligation for purchase whatsoever!


WHAT IS AN E-CIGARETTE?

It looks like a cigarette, it feels like a cigarette and it satisfies you like a cigarette. However, Electric Cigarettes DO NOT contain tobacco or the other harmful substances in regular cigarettes. That means carcinogenic substance like tar, formaldehyde and carbon monoxide are not inhaled which reduces the risks of cancer and other diseases commonly associated with smoking.
The only working substance in the E-Cigarette is nicotine. E-Cigarette cartridges come in several different strengths which means you can control the nicotine content. Smokers wanting to kick the habit completely will find this is a great way to handle cravings.

The e-cigarette is great for/when:

• E-Cigarette DOES NOT contain the over 4000 POISONOUS substances and harmful CHEMICALS found in real cigarettes that cause heart attack and cancer, such as tar, carbon monoxide, acetone, sulfuric acid and more.
• You can ENJOY the E-Cigarette in places where regular cigarettes are PROHIBITED, even in bed and malls. We have personally tried it and no one was offended. We've only received weird looks.
• E-Cigarette costs less than real cigarettes in the long run.
• E-Cigarette eliminates the dangers of second-hand smoke, so you can smoke around others without causing ill effects. While there may be a faint scent for a few seconds, there is virtually NO smell as the vapor quickly vanishes.
• Eliminate the nasty smell, messy ashes and cigarette butts.
• Eliminate bad breath and smoke odor on your body and clothes, as well as in your home and car.
• My wife practically has nothing more to say about my smoking habit. I should have gotten this years ago!


HOW DOES AN E-CIGARETTE WORK?

When the user inhales through the device, the air flow is detected by a sensor. A microprocessor then activates an atomizer, which injects tiny droplets of the liquid into the flowing air and vapourises the nicotine. This produces a vapor mist which is inhaled by the user (refer to picture). The microprocessor also activates an orange LED at the tip to simulate real smoking.


WHAT DO I GET IN A STARTER KIT?

Our starter kit is ready to use with:
• A Complete Electronic Cigarette Set
• Two rechargeable batteries
• A SMART Portable Carrying Charger (PCC) to charge your batteries on the go!
• Five free cartridges
• English Instructions for use

Retail Price for All the above = RM320

REFILL PRICES
>1 Box (5 refill cartridges) = RM 20
>4 Boxes (20 refill cartridges) = RM 80


Group Buys and Agents are welcome! Please feel free to contact [email protected] or call our Customer Service Line at 012-7783592 for enquiries! If you need a full brochure, please also email the above address





Item(s):E-Cigarettes
Package includes:
• A Complete Electronic Cigarette Set
• Two rechargeable batteries
• A SMART Portable Carrying Charger (PCC) to charge your batteries on the go!
• Five free cartridges
• English Instructions for use

Price:RM320 for Starter Kit & RM80 for 20 refills

Warranty: Replacement for immediate broken parts. We implement the Spare Parts Replacement Below Cost System. First seller in the market to implement this. Customer Satisfaction guaranteed!

Dealing method: Tesco Tebrau City, Johor Bahru, Bank in, Credit Card via paypal (with charges)

Location:Johor Bahru

Contact method/details: [email protected] or Customer Service Line: 012-7783592

Item(s) conditions:Brand New, Fully Imported
Picture:Refer above

Reason for sale:To help smokers quit smoking like we did!
 

Attachments

  • Brochure.pdf
    280.9 KB · Views: 172
Last edited:
Sponsored Post

Cartman

Fun Poster
Joined
Oct 3, 2008
Messages
171
Reaction score
0
Points
10
Update:

Kepada mereka yang masih meragui keselamatan menggunakan E-Cigarettes, terdapat beberapa buah klinik di KL yang menjual E-Cigarettes yang sama dengan yang dijual oleh kami.

Tapi, mereka menjualnya dengan harga RM550 untuk starter kit dan RM75 untuk satu kotak refill(5 refill dalam satu kotak)

Jika ingin tahu di mana kliniknya, sila email atau telefon kami dan kami akan beritahu kerana tidak ingin mencemarkan nama siapa2.
 

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
Mmg rasa mcm rokok dan bau mcm rokok ke , ada sesape dah try ?
 

Overclock

Legendary Member
Joined
Dec 1, 2006
Messages
14,056
Reaction score
42
Points
120
Kuar asap betul ker..? ker kuar asap digital.?
 

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
Tu yg aku nak tau tu
 

Cartman

Fun Poster
Joined
Oct 3, 2008
Messages
171
Reaction score
0
Points
10
Bro Zul34 & Overclock,

Terima kasih atas pertanyaan anda.

Rasa dia tidak sama dengan rokok biasa tetapi cukup dekat. Secara logik, ia memang tidak akan sama kerana tembakau, tar, produk racun, habuk dan kandungan berbahaya semua telah dikeluarkan. Ia sebenarnya merupai shisha tetapi dengan nicotine dan juga ada rasa "kick" pada tekak macam rokok biasa. Asapnya memang ada dan rasa asap itu sama seperti rokok biasa tetapi sebenarnya wap air dan bukan asap. Susah untuk dibezakan kerana nampak macam asap biasa. Ia tidak akan meninggalkan bau busuk dalam mulut selepas merokok dan boleh dihisap walaupun di bilik air cond.

Serba sedikit info dan pengenalan kepada kami:

Kami sudah menjual e-cigarette selama setahun dan menggunakannya lebih dari setahun. Kami berasal dari JB. Kami baru sahaja mula memperkenalkan produk kami ke negeri lain di Malaysia dan kini, pelanggan kami berada di Negeri Sembilan, KL, Melaka dan Perak.

Kami berbeza kerana kami hanya menjual e-cigarettes dan tiada yang lain. Penjual lain hanya mahu membuat keuntungan yang cepat dan seterusnya akan lesap dan mula menjual produk lain. Pelanggan kami di JB adalah lebih daripada 500 orang. Kami juga sering berjumpa dengan pelanggan dan tidak seperti kebanyakan kedai online yang boleh hilang bila bila masa.

Beza kami adalah pengalaman kami kerana kami telahpun mendapatkan sample dari kesemua pengilang e-cigarettes di seluruh dunia dan mencuba kesemuanya. Kami hanya menjual yang terbaik. Sebenarnya, ini tidak susah kerana hanya terdapat kurang daripada 10 pengilang e-cigarettes di seluruh dunia.

Bro harus tahu bahawa di KL, ada klinik dan pharmacy yang menjual set starter kit e-cigarette dengan harga RM700 dan RM75 untuk 5 refill. Harga kami hanya RM313 untuk starter kit dan RM30 untuk 5 refill. Jelaslah bahawa untung kami adalah minimum. Terdapat juga orang yang menjual dengan harga yang lebih rendah tetapi quality dan servis mereka adalah disyaki.
 

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
Takde no fon ke ?
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Berminat jugak... nak kurangkan hisab rokok dan berhenti terus...
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Aku belanja rokok Rm 9 x 30 hari = Rm 270. Average la..
Starter Kit RM 313 siap free 5 cartridges untuk 1 minggu.
Refill untuk 1 bulan pulak Rm 108. So belanja untuk 5 minggu = Rm 421
Minggu ke 6 beli lagi refill Rm 108. So total Rm 529 untuk tempoh 9 minggu.
Lebih kurang jugak kos beli rokok biasa, cuma penjimatan selepas minggu ke 10. Yang lebih penting adalah kesan terhadap kesihatan yang menarik perhatian aku nie.

Dalam erti kata lain, aku berminat dengan offer tuan tanah nie..
 

Cartman

Fun Poster
Joined
Oct 3, 2008
Messages
171
Reaction score
0
Points
10
Dear Zul34 dan globaltent78,

Nombor telefon dan email ada pada post pertama diatas iaitu [email protected] dan 012-7783592

Memang betul bahawa penjimatan hanya berlaku dalam jangka masa panjang. Ini juga merupakan anggaran sahaja bahawa 20 refill boleh bertahan selama sebulan. Ada orang yang habis lebih cepat dan ada yang habis lebih lambat. 20 refill hanyalah anggaran purata bagi kebanyakan pelanggan kami. Kami juga bersetuju 100% bahawa kebaikan kesihatan adalah yang paling penting dan tidak ternilai.

Terima kasih kerana berminat dengan produk kami. Sila berhubung dengan kami untuk maklumat penempahan yang lanjut. Terima Kasih.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register