To Sell (WTS) Canon DSLR 300D

CG Sponsors




alongmokhlis

Active+ Member
Joined
Mar 1, 2008
Messages
3,919
Reaction score
1
Points
25
Salam semua,

Nak tolong jual DSLR Canon 300D member punya. Memang amat murah ni.

Pakej body yang amat cun (sc dalam 50K), lens 35-105mm f3.5-4.5 (ada calar sikit kat lens tapi tak effect gambar pasal calar kat tepi dan lens ni memang antara yang superb), flash Sunpak F420Z, battery grip Canon ori bg-e1, 2 battery, IR remote control, Canon eye cup extender, double battery charger CA-PS400, Canon sling bag, 512mb & 16mb CF card, Kenko UV filter, hood dan Canon leather handgrip.

Semua nak jual pada harga RM1,250 shj. berbaloi beb. Berminat boleh kol saya @ 017-2717128. Gambar malam ni saya letak. Tkaseh.:D

SOLD. Tkaseh.
 
Last edited:
Sponsored Post

ayed_arebone

Fun Poster
Joined
Nov 1, 2008
Messages
932
Reaction score
2
Points
15
bro.. tukar ngn d40 yg sy beli ngn bro ari tu leh x.. hahahaha..
 

eizzbizz

Super Active Member
Joined
Sep 2, 2009
Messages
8,346
Reaction score
459
Points
86
bro .. dah berapa lama .. ??
boleh nego kers. ..
ambe ade minat gak sesikit nih .. kalo rega cantek .. bertambah minat la..
 

alongmokhlis

Active+ Member
Joined
Mar 1, 2008
Messages
3,919
Reaction score
1
Points
25
bro .. dah berapa lama .. ??
boleh nego kers. ..
ambe ade minat gak sesikit nih .. kalo rega cantek .. bertambah minat la..
Usia 3 tahun lebih. Nego sikit2 boleh la...tak boleh byk sebab rege dia dah mmg cantek bangat. Nanti aku detailkan price satu2..:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register