To Sell WTB Souvenier

CG Sponsors




may4ver

Legendary Member
Joined
Jul 17, 2006
Messages
13,700
Reaction score
225
Points
128
Salam...

adik ipar saya nak kawin bulan 6 ni...
jadi nak belikan dia buah tangan sikit...
sapa2 ada jual @ blog leh berkongsi dgn saya...
manatau ada yang berminat nanti...
 
Sponsored Post

may4ver

Legendary Member
Joined
Jul 17, 2006
Messages
13,700
Reaction score
225
Points
128
spesifik kan skit brg apa yg anda nak cr
tak tau lagi...
tu yang nak tgk cth tu...
nak bagi buah tangan untuk tetamu yang hadir...
klu ada bunga telur yang cantik pun boleh gak...
 

fsqtrading68

Active Member
Joined
Apr 13, 2008
Messages
1,182
Reaction score
15
Points
25
ermmm...adalah kacang "nutz" yg hot item client order ngan den...bg hp no, sy mms kan
 

geniusneuro

Banned
Joined
Nov 1, 2008
Messages
19,775
Reaction score
7
Points
115
ataupon kalo nak kasi door gift sudu n garfu made from buluh pon boleh juga...

nanti neem upload ke blog tu...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register