To Sell [WTB] Set Shisha - bought

CG Sponsors




endingman86

Legendary Member
Joined
Jun 5, 2008
Messages
11,492
Reaction score
61
Points
120
Salam semue....memandangkan office aku nak buat family day 6hb nieh....aku dipertanggungjawabkan untuk membeli shisha set untuk digunakan dalam family day tersebut....

jadi,kepada sesiapa yang memiliki,atau mengetahui kat mane port nak membeli shisha set ini diharap membantu....

complete set shisha
with flavour
with arang
with piping n cover muncung mulut

budget dalam RM150


COD area KL...tqvm

Hope warga cg dapat membantu....

lagi senang kalau ade yang nak jual dari warga cg nieh...tqvm

STATUS: BOUGHT WITH SELLER FROM CG





 
Last edited:
Sponsored Post

endingman86

Legendary Member
Joined
Jun 5, 2008
Messages
11,492
Reaction score
61
Points
120
ni untuk kegunaan dalam family day pada bebudak bujang yang kene jadi guard untuk keselamatan orang yang family...hehehe....untuk hilangkan bosan...kekekek
 

arifrahmanz

Active Member
Joined
Jan 2, 2009
Messages
1,894
Reaction score
7
Points
25
kat tempat aku ni ada je..tapi ko kat kl plak..
 

janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
tak silap den kek giant ado jual ..den ponah nampak. tak pun kek CG ni ado orang bukak topik jual shisha ni..torai la halo halo
 

endingman86

Legendary Member
Joined
Jun 5, 2008
Messages
11,492
Reaction score
61
Points
120
tak silap den kek giant ado jual ..den ponah nampak. tak pun kek CG ni ado orang bukak topik jual shisha ni..torai la halo halo
mano2 giant ado ko bos???? topik jual shisha....ade yerk....nak kene godek2....
 

moneymaker3000

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 24, 2007
Messages
25,255
Reaction score
516
Points
176
kat giant melawati ada, tingkat 1...kat alamanda putrajaya pun ada
 
Sponsored Post
Top
Log in Register