$$$ > Wow! > SPECIAL CASE BAGI STAFF KONTRAK + ETC @ KL/SEL $$$

CG Sponsors




Halimm

Active+ Member
Joined
Aug 18, 2009
Messages
3,963
Reaction score
14
Points
25
Update >

khas utk pekerja2 Kontrak Gov yg dah berkhidmat lebih 6 bln @ RM 100k >>> Kl/Sel shj.

rekod kelulusan mmg ok & pinjaman melalui bank. tq


:)cgrock

Jangan tertekan dengan masalah kewangan kerana kami sedia berurusan bagi pihak anda untuk menyelesaikannya berdasarkan kelayakan & status kewangan anda. :">

==========================================================================

~ Bermasalah buat Pinjaman Kewangan? pergi bank & reject?

~ Anda blacklist + Ctos + Crris, Pening kepala?

~ Anda dah buat potongan maksimum @ 60% dari gaji, nak reduce
potongan & naikkan gaji bersih setiap bulan?

~ Anda dah buat loan & nak Overlapping & dapatkan cash di tangan?

~ Anda nak tutup semua hutang dan fokuskan pada satu tempat dgn
panjangkan tahun potongan?

~ anda nak interest/% yg rendah berbanding loan yg lama?

~ Masalah loan lama dengan % yg amat tinggi & tahun yg singkat?

~ Perlukan lebih cash & potongan yg rendah?

~ Sesak nak pakai duit dlm waktu yg segera?

~ Nak tutup Credit Card?

~ Anda berstatus kontrak & Swasta?

~ Anda bekerja sendiri?

~ Saya dah pergi ke bank dan mereka kata x boleh apply?

~ Sykt saya panel bank tapi gaji bawah rm3k?

~ Kecut perut dengan beban kewangan?

~ & pelbagai masalah kewangan yg lain?

===================================================================

Kami sememangnya sedia membantu anda :) Jangan Risau... biarkan kami yg risau bagi pihak anda, kami lakukan yg terbaik berdasarkan pengalaman + networking yang kami ada. Beri kami selesaikannya.

===================================================================

Soalan2 lazim >

a) saya buat loan dgn bank ke koperasi?
kita memang buat dgn pihak bank untuk % yang rendah serta payout yg tinggi.

b) berapa interest rate @ kadar keuntungan?
Yang terendah di pasaran kini iaitu 3.25 hingga 5.2% berdasarkan tempoh pinjaman anda.

c) boleh lulus ke?
kami cuba habis baik dan berdasarkan rekod mmg ok.

d) kalau x lulus bagaimana?
setidaknya anda berpuas hati sebab anda telah berusaha yang terbaik dgn kami yg sememangnya tip top dlm bidang ini. Anda pun x rugi 1 sen pun sebab tiada bayaran dikenakan.

e) perlu ke saya declare status kewangan saya?
sememangnya perlu agar kami tahu langkah kami untuk anda, jangan selindung2 status kewangan anda sebab dengan sekali click di sistem pasti pihak bank tahu siapa anda.

f) saya bukan gov staff, boleh buat ke?
lihat status sykt anda, jika HR anda ada deal dgn pihak bank utk potongan gaji majikan @ PGM so ok & no prob @ u kerja swasta dan gaji lebih RM1500 + status Clean.

g) saya kerja sendiri, boleh ke?
boleh dgn syarat u ada rekod pinjaman terdahulu dan status clean.

h) berapa pinjaman maksimun yang saya layak?
maksimum RM250k berdasarkan kelayakan gaji anda.

i) blacklist ok?
boleh, janji anda nak overlapping. bagi mbsb & coshare utk blacklist bwh rm30k x perlu overlapping.

j) bagaimana saya nak dapatkan form?
saya kurier ke tempat anda @ kita berjumpa di dlm KL.

k) harapan saya tinggi utk loan saya lulus?
harapan anda sama juga dengan harapan kami :D

l) saya x pasti samada saya boleh buat loan atau tidak sebab saya dah byk kali cuba?
sms shj saya, saya cuba lihat status anda berada dimana.

m) kenapa saya perlukan khidmat ini?
terpulang pd anda jika anda ada jalan yang lain so no prob, kami hanya cuba membantu spt di atas.

n) saya kontrak boleh ke?
boleh shj janji ada slip gaji warna hijau @ AG.

o) saya bukan kakitangan gov @ staff swasta/PGM, boleh buat loan?
boleh, dgn syarat status rekod kewangan u "clean" @ RM 50 000. (update > kelulusan lembab)

p) saya tentera, boleh buat loan?
boleh bagi yg berpangkat pegawai sahaja, jika LLP so saya boleh kenalkan pd pihak yg ke 3 yg boleh on.

q) selain saluran bank ada buat loan dgn koperasi?
ada juga iaitu melalui koperasi (semua produk koop saya ada), rm250k, 20thn, 4-5.2% dan 93% payout. click bhg koop di bawah/tulisan hijau.

=======================================================================

Apa yg perlu saya buat kini?

Pls sms perkara berikut pd saya >

a) nama
b) no ic
c) nama jabatan/syarikat
d) gaji pokok
e) elaun tetap &
f) jumlah potongan tetap

ke Halim > 017 3033922.

atau

email payslip utk semakan ke > [email protected]
=====================================================================

Apa doc yang diperlukan?

~ semua salinan hendaklah disahkan.

1. i/c ( depan belakang ) 3 salinan.
2. Slip Gaji 3 bulan terakhir 3bulan x 3salinan – 9 keping.
3. Slip gaji original 1 sahaja
4. Isi borang pinjaman dan BIRO *borang disediakan
6. Buku bank (depan) / slip ATM 1 sahaja untuk masuk duit
7. Surat penyata pinjaman lama 1 sahaja jika buat overlapping
*wajib penyata settlement mesti lebih sebulan..dan proses
utk overlap 2 minggu dan tak overlap hanya seminggu shj siap
8. Jika PGM/swasta > Surat kebenaran potongan majikan.

**kami kirakan kelayakan anda & konsultansi adalah percuma. :)cgrock
:D

MBSB + Koop under EON & AL Rajhi pun ok juga @ Free Emas 916 Poh Kong click sinihttp://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=143474http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=143474


** Agen dialukan @ WELCOME!! $$$ Lumayan! @ $Income 5 Angka Sebulan! >>agen sini<<

Office Coshare.




:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

Halimm

Active+ Member
Joined
Aug 18, 2009
Messages
3,963
Reaction score
14
Points
25
sms shj saya... saya uruskan/konsult kewangan anda. tq
 

Halimm

Active+ Member
Joined
Aug 18, 2009
Messages
3,963
Reaction score
14
Points
25
adoiii... asal aku masuk sure ko masuk....he3...
 

mokhaini

Active+ Member
Joined
Sep 24, 2009
Messages
3,094
Reaction score
13
Points
25
kalau eon bank nak pinjam bagaimana caranya?

nak byr semula bagaimana? PGM jugak ke? atau cara lain SI?
 

Halimm

Active+ Member
Joined
Aug 18, 2009
Messages
3,963
Reaction score
14
Points
25
kalau eon bank nak pinjam bagaimana caranya?

nak byr semula bagaimana? PGM jugak ke? atau cara lain SI?
kalau eon bank u kena buat under kobank/koperasi bank. so u kena jadi ahli pada kobank dgn yuran rm120.

bayaran mmg under PGM melalui kobank.

SI zaman skrg dah tiada...

tq
 

mokhaini

Active+ Member
Joined
Sep 24, 2009
Messages
3,094
Reaction score
13
Points
25
kalau eon bank u kena buat under kobank/koperasi bank. so u kena jadi ahli pada kobank dgn yuran rm120.

bayaran mmg under PGM melalui kobank.

SI zaman skrg dah tiada...

tq
MASALAHNYA ..... EON bank malas nak layan .... tu je. dah cuba dah.
 

Halimm

Active+ Member
Joined
Aug 18, 2009
Messages
3,963
Reaction score
14
Points
25
MASALAHNYA ..... EON bank malas nak layan .... tu je. dah cuba dah.
ok... masalh itu di HR Eon bank... saya akan cuba update dgn contact kami ttg perkara ini dan lihat bagaimana...

u sms saya & tulis eon bank...nanti i update blk pd u asap sebab i jarang online. tq
 

Halimm

Active+ Member
Joined
Aug 18, 2009
Messages
3,963
Reaction score
14
Points
25
utk respon yg pantas pls sms shj... call2 x sempat nak angkat...he3
 
Sponsored Post
Top
Log in Register