Wireman/Juruelektrik diperlukan

CG Sponsors




Mr.CEO

Active Member
Joined
May 15, 2008
Messages
1,007
Reaction score
12
Points
25
Wireman/Juruelektrik diperlukan


Saya sedang mencari wireman yang mempunyai sijil dalam bidang elektrik dan berpengalaman dalam kerja-kerja pendawaian elektrik sekurang-kurangnya 1 tahun untuk bekerja di syarikat saya. Gaji akan dibayar berdasarkan pengalaman. Kami memerlukan pekerja secepat mungkin. Calon yang berminat bolehlah menghantar resume dan gaji yang dipohon ke:

[email protected]

Calon yang sesuai akan dipanggil untuk temuduga.
 
Sponsored Post

BioMerah

Fun Poster
Joined
Jul 10, 2008
Messages
178
Reaction score
0
Points
10
Wireman/Juruelektrik diperlukan


Saya sedang mencari wireman yang mempunyai sijil dalam bidang elektrik dan berpengalaman dalam kerja-kerja pendawaian elektrik sekurang-kurangnya 1 tahun untuk bekerja di syarikat saya. Gaji akan dibayar berdasarkan pengalaman. Kami memerlukan pekerja secepat mungkin. Calon yang berminat bolehlah menghantar resume dan gaji yang dipohon ke:

[email protected]

Calon yang sesuai akan dipanggil untuk temuduga.
kat ner nie boss?
 

fido1

Banned
Joined
Oct 25, 2009
Messages
7,268
Reaction score
339
Points
81
Wireman/Juruelektrik diperlukan


Saya sedang mencari wireman yang mempunyai sijil dalam bidang elektrik dan berpengalaman dalam kerja-kerja pendawaian elektrik sekurang-kurangnya 1 tahun untuk bekerja di syarikat saya. Gaji akan dibayar berdasarkan pengalaman. Kami memerlukan pekerja secepat mungkin. Calon yang berminat bolehlah menghantar resume dan gaji yang dipohon ke:

[email protected]

Calon yang sesuai akan dipanggil untuk temuduga.
gantung lesen ke?:-?
 

fix90

Active Member
Joined
Mar 19, 2009
Messages
2,167
Reaction score
11
Points
25
gantung lesen cam keje for lesen? bagus ni..
 

Mr.CEO

Active Member
Joined
May 15, 2008
Messages
1,007
Reaction score
12
Points
25
Kat Puchong. Nak pekerja bukan gantung lesen.
 

aziziKAYA

Fun Poster
Joined
Jun 28, 2009
Messages
663
Reaction score
0
Points
10
dimana lokasi?

kalu nk jadi pembantu ke boleh?

kalu baru abis politeknik dlm bidang elektrik elektronik
 

lilbee

Active+ Member
Joined
Nov 13, 2009
Messages
4,801
Reaction score
10
Points
25
Wireman/Juruelektrik diperlukan


Saya sedang mencari wireman yang mempunyai sijil dalam bidang elektrik dan berpengalaman dalam kerja-kerja pendawaian elektrik sekurang-kurangnya 1 tahun untuk bekerja di syarikat saya. Gaji akan dibayar berdasarkan pengalaman. Kami memerlukan pekerja secepat mungkin. Calon yang berminat bolehlah menghantar resume dan gaji yang dipohon ke:

[email protected]

Calon yang sesuai akan dipanggil untuk temuduga.

kalo xde sijil tapi dah 4tahun experience keje ngan company construction nak tak?

area mana ni?
 

Mr.CEO

Active Member
Joined
May 15, 2008
Messages
1,007
Reaction score
12
Points
25
dimana lokasi?

kalu nk jadi pembantu ke boleh?

kalu baru abis politeknik dlm bidang elektrik elektronik
Hantar je resume. Kalau ok insyaallah saya panggil. Tapi yang penting boleh buat kerja2 wiring nie
 

Mr.CEO

Active Member
Joined
May 15, 2008
Messages
1,007
Reaction score
12
Points
25
kalo xde sijil tapi dah 4tahun experience keje ngan company construction nak tak?

area mana ni?
Area Puchong. Boleh janji boleh wiring tak payah saya ajo2 lagi. Kalau minat hantarle resume.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register