Windows 10 update

Recommended Brokers


AwangFX

Freshie
Joined
Jul 18, 2019
Messages
9
Reaction score
0
Points
3
Saya pakai laptop lama dan berspesifikasi rendah. Sebab nak jimat..:D Sekarang dah tahun 2019 saya masih gunakan windows 10 version 1709. Soalan saya, boleh ke saya kekal menggunakan windows 10 version 1709 sampai bila-bila? Adakah windows 10 versi 1709 kebal darpada ancaman virus? Microsoft EDGE browser pun dah beberapa bulan tak update.

Sekian Terima Kasih.
 
Last edited:
Sponsored Post

imatheonlyone

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
12,279
Reaction score
280
Points
131
Kalau spec rendah, kalau boleh downgrade ke win 7 baik downgrade je...

Sakit hati guna window 10 kat laptop spec rendah ni
 

AwangFX

Freshie
Joined
Jul 18, 2019
Messages
9
Reaction score
0
Points
3
Tak boleh downgrade ke windows 7. Sebab oem windows 10.
 

2iquelo

Junior Member
Joined
Dec 26, 2018
Messages
70
Reaction score
4
Points
11
I am not sure about even what you are saying here, I have put something like 1809 long time ago and probably it will be 1903 or so even, I know you need to remove all media from USB, DVD and all like that anyway. See my point ? I hope you do really.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register