WHATSAPP BLASTER dan SMS bulk sender MALAYSIA

CG Sponsors




wawantow

Active+ Member
Joined
Oct 20, 2011
Messages
3,330
Reaction score
231
Points
33
Sponsored Post

silverchair959

Legendary Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
17,447
Reaction score
80
Points
125
takde ke whatsapp blaster yg kita beli blaster tu terus...maknanya sekali beli jer pastu kita blast sendiri
 

iqlan.blogspot.com

Fun Poster
Joined
Jan 15, 2014
Messages
344
Reaction score
8
Points
15
Saja share servis bagus ni
Mmg jd tools wajib bagi marketer online dan penjual/penyedia servis online

Untuk whatsapp blaster , sila klik link ni:


Untuk SMS bulk sender , sila klik dibawah:


Untuk lain2 servis yang turut ditawarkan:


Good luck pada semua
Hantar wasap tu guna no sendiri atau web panel ?

Kalau hantar guna no sendiri , mmg tak jalanlah lah
Lain hantar guna web panel , mmg bagus dan susah nak carik kat mesia ni
 
Sponsored Post
Top
Log in Register