Website autodownline DIY

CG Sponsors




fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,445
Reaction score
302
Points
131
salam dan selamat sejahtera,

saya ade menjual website autodownline..
jika berminat, klik siggy..
contoh website ade di blog tersebut..

harga
RM200 tanpa content
RM300 dengan content..


berminat,

YM fms016 atau call 0162459013

P/S: percuma 3 jenis banner..
yg lain anda buat sendiri..

sila lihat DEMO di link ini..

http://demo.trafikblog.com/index.php?id=
LOGIN USER: admin, password admin
LOGIN ADMIN: admin, password admin

FACEBOOK: http://www.facebook.com/pages/Website-Autodownline/203197706392137
 
Last edited:
Sponsored Post

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,445
Reaction score
302
Points
131
contoh website yg saya buat







yg lain2 ade di siggy..
 

persada

Account locked as requested by owner
Joined
Jul 16, 2009
Messages
4,776
Reaction score
54
Points
35
yeeezaa....:) caya la bro open to all dah ni...:D
 

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,445
Reaction score
302
Points
131
yeeezaa....:) caya la bro open to all dah ni...:D
kedai dah bukak bro..
sume skrip dan design dah dpt kesan mane yg x cun dan error..
dah bole laa promosi kaw2..
 

izjat

Active+ Member
Joined
Dec 29, 2009
Messages
4,354
Reaction score
12
Points
25
wah..aku kompem laku nyer..hehe
 

nazree4658

Fun Poster
Joined
May 11, 2009
Messages
519
Reaction score
0
Points
10
cayalah bro fms..leh buat untuk bisnes 2010 baru nih!!

p/s: nak tau?? tgk siggy ku ini hehe
 

pokcak

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
9,664
Reaction score
95
Points
80
apa ciri2 skrip tu bro? act aku tak berapa paham sistem autodownline. adakah dia akn otomatik susun. ke camne.
 

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,445
Reaction score
302
Points
131
cayalah bro fms..leh buat untuk bisnes 2010 baru nih!!

p/s: nak tau?? tgk siggy ku ini hehe
klu ko nak buat, bole je..
aku kasi rm300 je, dlm aku buatkan..
tapi ko kasi 1 lot free laa..
mane tau kita bole berkembang sama2..hehe
 

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,445
Reaction score
302
Points
131
apa ciri2 skrip tu bro? act aku tak berapa paham sistem autodownline. adakah dia akn otomatik susun. ke camne.
skrip random..
sbb tu aku kata autodownline..
kadang2 org lain taja, ko pon dpt skali..
ikut nasib laa..

skrip ni sama je mcm website individu/kompeni buat..
 

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,445
Reaction score
302
Points
131
dpt lagi satu projek baru..
nnt saya up pic website..
ni design permintaan direct dari pelanggan..
aku cuma ikut dan bagi nasihat ckit..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register