WEBMAN SDN. BHD (875873-T) – e-yuppie.com

CG Sponsors




eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Akan dilancarkan pada
10.01.2010
WEBMAN SDN. BHD 875873-T
http://www.e-yuppie.com


1) Modal : RM99 Sahaja
2) Produk: Prepaid RM20 redeem online atau web templet bernilai RM800 dimana boleh ditukar ke domain http://eboss2u.e-yuppie.com dan anda boleh membina apa saja laman web sama ada peribadi atau perniagaan dengan cara 'copy and paste' sahaja.
3) Sistem: Unilevel L1-L20 – RM1.50
4) Pakej Re-Entry :
• RM150 – Unilevel L1-L20 – RM3.00
• RM350 – Unilevel L1-L20 – RM6.00
• RM500 – Unilevel L1-L20 – RM9.00
• RM900 – Unilevel L1-L20 – RM13.50
Produk: Bio Energy Pandent














5) KEMEWAHAN tajaan peribadi:
• Taja ahli Ganjil: 1,3,5,7,9 dan seterusnya = RM15.00 KEMEWAHAN Realtime
• Taja ahli Genap: 2,4,6,8,10 dan seterusnya = RM30.00 KEMEWAHAN Realtime



6) Placement secara auto sehingga L20
7) Konsep: 3M (MURAH, MUDAH, MEWAH)

Contoh:
Anda menaja ahli pertama (Ahli Ganjil) = RM15.00 KEMEWAHAN TAJAAN + RM1.50 (UNILEVEL 1) = RM16.50
Anda menaja ahli kedua (Ahli Genap) = RM30.00 KEMEWAHAN TAJAAN + RM1.50 (UNILEVEL 1) = RM31.50
Anda menaja ahli ketiga (Ahli Ganjil) = RM15.00 KEMEWAHAN TAJAAN + RM1.50 (UNILEVEL 1) = RM16.50
Anda menaja ahli keempat (Ahli Genap) = RM30.00 KEMEWAHAN TAJAAN + RM1.50 (UNILEVEL 1) = RM31.50


Macam mana system berjalan:
Anda boleh menaja seberapa ramai yang boleh tetapi system yang akan buat AUTO PLACEMENT.
AUTO PLACEMENT ini menggunakan Matrik 2:



Satu jumlah yang mustahil untuk dicapai bukan?

Oleh itu http://www.e-yuppie.com menggunakan system upline tolong downline dan orang baru supaya sama-sama menjana kemewahan.

Bagaimana?

Anda boleh beli seberapa banyak akaun tetapi 1 IC no Cuma boleh didaftarkan sekali sahaja.
Setiap kali anda mendapat KEMEWAHAN maka 30% akan ditolak dan disimpan sehingga terkumpul mengikut Pakej:

• RM150
• RM350
• RM500
• RM900

Contoh:

Anda mempunyai 1 akaun RM99 sahaja.
Anda telah menaja beberapa rakan yang hebat dan KEMEWAHAN terkumpul anda mencecah RM513.00. Maka 30% atau RM150 akan ditolak dari e wallet anda dan anda kini telah mempunyai 1 akaun re-entry RM99 1 unit dan Pakej baru di Pakej RM150.00.

Kini akaun anda adalah:

PAKEJ RM99 asal – 1 UNIT – RM1.50 L1-L20
PAKEJ RM99 re-entry – 1 UNIT – RM1.50 L1-L20
PAKEJ RM150 baru – 1 UNIT – RM3.00 L1-L20

Dengan HIRAKI yang sama di PAKEJ RM99 asal anda apabila downline anda juga berjaya mendapat PAKEJ RM150 maka anda akan mendapat:

PAKEJ RM99 asal – 1 UNIT – RM1.50 L1-L20
PAKEJ RM99 re-entry – 1 UNIT – RM1.50 L1-L20
PAKEJ RM150 baru – 1 UNIT – RM3.00 L1-L20
Jumlah RM6.00 dari Hiraki yang sama!

Kini anda sudah mempunyai 3 akaun. Dari pendapatan KEMEWAHAN 3 akaun ini juga akan disimpan 30% setiap kali anda mendapat KEMEWAHAN sehingga terkumpul RM350.
Kini akaun anda adalah:

PAKEJ RM99 asal – 1 UNIT – RM1.50 L1-L20
PAKEJ RM99 re-entry – 1 UNIT – RM1.50 L1-L20
PAKEJ RM99 re-entry – 1 UNIT – RM1.50 L1-L20
PAKEJ RM150 baru – 1 UNIT – RM3.00 L1-L20
PAKEJ RM150 re-entry – 1 UNIT – RM3.00 L1-L20
PAKEJ RM350 baru – 1 UNIT – RM6.00 L1-L20
Jumlah RM16.50 dari Hiraki yang sama!

Kini anda sudah mempunyai 6 akaun. Dari pendapatan KEMEWAHAN 6 akaun ini juga akan disimpan 30% setiap kali anda mendapat KEMEWAHAN sehingga terkumpul RM500.
Kini akaun anda adalah:

PAKEJ RM99 asal – 1 UNIT – RM1.50 L1-L20
PAKEJ RM99 re-entry – 1 UNIT – RM1.50 L1-L20
PAKEJ RM99 re-entry – 1 UNIT – RM1.50 L1-L20
PAKEJ RM99 re-entry – 1 UNIT – RM1.50 L1-L20
PAKEJ RM150 baru – 1 UNIT – RM3.00 L1-L20
PAKEJ RM150 re-entry – 1 UNIT – RM3.00 L1-L20
PAKEJ RM150 re-entry – 1 UNIT – RM3.00 L1-L20
PAKEJ RM350 baru – 1 UNIT – RM6.00 L1-L20
PAKEJ RM350 re-entry – 1 UNIT – RM6.00 L1-L20
PAKEJ RM500 baru – 1 UNIT – RM9.00 L1-L20
Jumlah RM36.00 dari Hiraki yang sama!

Kini anda sudah mempunyai 10 akaun. Dari pendapatan KEMEWAHAN 10 akaun ini juga akan disimpan 30% setiap kali anda mendapat KEMEWAHAN sehingga terkumpul RM900.

PAKEJ RM99 asal – 1 UNIT – RM1.50 L1-L20
PAKEJ RM99 re-entry – 1 UNIT – RM1.50 L1-L20
PAKEJ RM99 re-entry – 1 UNIT – RM1.50 L1-L20
PAKEJ RM99 re-entry – 1 UNIT – RM1.50 L1-L20
PAKEJ RM99 re-entry – 1 UNIT – RM1.50 L1-L20
PAKEJ RM150 baru – 1 UNIT – RM3.00 L1-L20
PAKEJ RM150 re-entry – 1 UNIT – RM3.00 L1-L20
PAKEJ RM150 re-entry – 1 UNIT – RM3.00 L1-L20
PAKEJ RM150 re-entry – 1 UNIT – RM3.00 L1-L20
PAKEJ RM350 baru – 1 UNIT – RM6.00 L1-L20
PAKEJ RM350 re-entry – 1 UNIT – RM6.00 L1-L20
PAKEJ RM350 re-entry – 1 UNIT – RM6.00 L1-L20
PAKEJ RM500 baru – 1 UNIT – RM9.00 L1-L20
PAKEJ RM500 re-entry – 1 UNIT – RM9.00 L1-L20
PAKEJ RM900 baru – 1 UNIT – RM13.50 L1-L20
Jumlah RM69.00 dari Hiraki yang sama!

Apabila mana mana akaun anda sudah mencapai PERFECT HIRAKI maka akaun itu akan ditutup secara auto. Walaubagaimana anda masih mempunyai beberapa akaun RE-ENTRY lagi dan akaun ini akan terus menjana akaun akaun baru dan dengan cara ini anda dan downline anda saling bantu membantu didalam menjana KEMEWAHAN!














 
Last edited by a moderator:
Sponsored Post

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Kesimpulan PLAN KEMEWAHAN ini ialah anda boleh sertai seberapa banyak akaun yang anda mahu. Ada boleh memilih 1,3,5,7 atau 15 akaun.

Cuma hanya 1 nama hanya boleh didaftarkan sekali sahaja dan untuk pendaftaran seterusnya kena guna nama yang lain.

1 akaun - RM99
3 akaun - RM297
5 akaun - RM495
7 akaun - RM693
15 akaun- RM1485

PLAN KEMEWAHAN ini tidak mempunyai sebarang PLACEMENT dan tak ada perkiraan BINARY walaupun AUTO PLACEMENT mengikut matrik 2 sehingga 20 generasi.

Semua PENDAPATAN KEMEWAHAN adalah secara REALTIME.

Setiap unit yang sertai kumpulan anda maka anda layak mendapat sehingga sedalam 20 generasi.

Tiada had penajaan.

Anda amat-amat digalakkan sertai minima 3 akaun atau RM297 sahaja dan setiap jika semua sahabat kita mengikut cara yang sama maka:

PENDAPATAN KEMEWAHAN PENAJAAN SERTA UNILEVEL anda ialah RM63 setiap tajaan!
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
http://www.e-yuppie.com

Program terkini untuk anda menjana pendapat dengan modal serendah RM99 dan tiada tekanan penajaan.

Setiap 1 unit ahli yang diSPILLOVER dari upline menghasilkan RM1.50 walaupun anda baru 1 SAAT menjadi ahli. Realtime.

Jadilah yang terawal.

PM saya:

NAMA:
ALAMAT:
NO IC:
NO HP:
EMAIL:
USERNAME:

Saya akan PM semula no akaun bank untuk pengaktifan akan anda serta merta.

Ayuh....jangan tengok saja


 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Jom pulun...sertai kami segera...jadi yang terawal...nak susun orang dah nie....pendaftaran akan dibuat pada 8hb nanti :)paid:)paid:)paid
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
1 negeri cuma 1 leader saja yang dilantik :)paid Selangor dapat pada kumpulan kita :)paid:)paid
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
sistem auto placement...sapa duduk atas dulu boleh dapat spillover dan pendapatan RM1.50 walaupun anda baru 1 saat menjadi ahli :)paid:)paid:)paid:)paid
 

amazinggold88

CG Top Poster Club
Joined
Nov 1, 2008
Messages
44,759
Reaction score
208
Points
123
mantaplh bos
sape2 nk join ngn aku pn bleh :D
 

dragons

Super Active Member
Joined
Nov 5, 2007
Messages
7,611
Reaction score
1
Points
65
aku dah join & byr kat ammy..harap dpt downline free time awal2 nih ya eboss
 
Sponsored Post
Top
Log in Register