WanQie Forex Signal

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.18739
USD / JPY
104.468
GBP / USD
1.31654
USD / CHF
0.90409
USD / CAD
1.31195
EUR / JPY
124.045
AUD / USD
0.71317

CG Sponsors




Status
Not open for further replies.

wanqie

Active Member
Joined
Mar 21, 2007
Messages
2,125
Reaction score
73
Points
30
Assalamualaikum Dan Salam sejahtera,
Disini saya ingin kongsikan bersama anda signal forex bagi matawang GBPUSD. Singnal ini saya akan berikan secara percuma kepada anda tanpa bayaran satu sen pun. Tujuan saya kongsikan signal ini adalah untuk menolong trader-trader yang kebanyakan akan loss semasa membuat pembelian dan penjualan dalam dunia perniagaan forex.

Signal ini ketepatannya adalah 98%. Saya tidak akan bertanggungjawab jika anda mengalami kerugian semasa menggunakan signal ini.

Signal ini saya akan update pada setiap hari pada pukul 4.30 ptg dan 9.30 mlm sahaja (kalau tak bz la). Untuk pengetahuan saya menggunakan broker InstaForex.

Syarat-Syarat:-
1. Menggunakan matawang GBPUSD sahaja.
2. Trade pada pukul 4.30 ptg dan 9.30 malam setiap hari.
3. Menggunakan TF30.
4. Sarankan menggunakan modal sebanyak 0.3% - 1.0% dari modal anda.
5. Kalau dah pending order, tutup pc pegi smayang n doa banyak2 biar profit, jgn gatal tangan nak ubah2.
5. Kalau profit jangan lupa belanja saya makan heheheh..
6. Itu sahaja.

Contact:
YM [email protected]

tengok hasil signal yang lepas2..
http://wanqieforexsignal.blogspot.com/

Blog WanQie Forex Signal ini akan ditutup berkuat kuasa 11.02.2010, tapi anda jgn risau, signal2 yang akan datang hanya akan di post di dalam groups facebook saya, tujuannya adalah untuk meluaskan lagi org ramai dalam penggunaan signal ini dan boleh menambah ramai kenalan2. Kepada yang tak ada facebook boleh la daftar cepat2 sebelum terlambat, kalau ader cadangan dan bantahan boleh la beri cadangan anda.

sekian terima kasih.

add saya di facebook: http://tinyurl.com/add-wanqie
add group di facebook: http://tinyurl.com/add-groups
 
Last edited:
Sponsored Post

faizal_bulat

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Aug 29, 2008
Messages
3,920
Reaction score
164
Points
33
Assalamualaikum Dan Salam sejahtera,
Disini saya ingin kongsikan bersama anda signal forex bagi matawang GBPUSD. Singnal ini saya akan berikan secara percuma kepada anda tanpa bayaran satu sen pun. Tujuan saya kongsikan signal ini adalah untuk menolong trader-trader yang kebanyakan akan loss semasa membuat pembelian dan penjualan dalam dunia perniagaan forex.

Signal ini ketepatannya adalah 98%. Saya tidak akan bertanggungjawab jika anda mengalami kerugian semasa menggunakan signal ini.

Signal ini saya akan update pada setiap hari pada pukul 4.30 ptg dan 9.30 mlm sahaja (kalau tak bz la). Untuk pengetahuan saya menggunakan broker InstaForex.

Syarat-Syarat:-
1. Menggunakan matawang GBPUSD sahaja.
2. Trade pada pukul 4.00 ptg dan 9.00 malam setiap hari (kecuali hari sabtu dan ahad).
3. Menggunakan TF30.
4. Sarankan menggunakan modal sebanyak 0.03% - 1.0% dari modal anda.
5. Kalau profit jangan lupa belanja saya makan heheheh..
6. Itu sahaja.

Contact:
YM [email protected]

tengok hasil signal yang lepas2..
http://wanqieforexsignal.blogspot.com/
ayat ko straight foward ni.. hehehe i follow, ptg ni aku tunggu.. 98% .. :)cgrock
 

aKuLaH

Active+ Member
Joined
Jan 13, 2008
Messages
2,648
Reaction score
5
Points
30
aku pon nak polo....:)paid
 

gee91

Fun Poster
Joined
Nov 29, 2009
Messages
501
Reaction score
2
Points
15
yes..ada signal baru lg
nak pollow:D:D:)paid
 

lau_kau

Super Active Member
Joined
Aug 2, 2007
Messages
8,948
Reaction score
863
Points
121
best2 klau mcm nie i follow huhuhu......
 

astrowan

CG Top Poster Club
Joined
Aug 26, 2009
Messages
22,317
Reaction score
249
Points
128
hidop insta

hidup tt'

aku poloow u
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register