VonspierreFX EA

Recommended Brokers


Forex Chart

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,662
Reaction score
893
Points
166


vonspierreFX EA den open untuk

1. Register under den guna FBS atau XM minima $150 (1 Lesen 1 Number Broker) boleh rekues tukar IB
2. Atau sewa dari den.. :D

Untuk yg lesen tu den rekemen pilih akaun yg korang pakai lama sebab kalau niat nak pindah broker lain tu den caj lesen number :D

Minat PM..

Selain dari tu boleh guna free version 1.3 Takde caj dikenakan

Kelebihan VonspierreFX EA ni byk

1. Settingable Stoch
2. Time To Trade (1.5 ada)
3. Grouping Martin Lot (Ni special kat EA ni)
4. RSI
5. Adjustable compounding lot ikut modal, so ejas ni tak payah nak ubah lot tiap kali equity grow.. Automatik dia jalan..
6. Hedging

Dan lain2



float byk tp mata korang x sakit sbb flot dia sgt minima banding dgn sistem yg sbeelum ni :D

martin biasa dia akan multiply setiap layer dgn jumlah yang makin besar. Banding dgn grouping ni, korang boleh control loss/profit counter :D

Sori terpaksa mohon bukak jenis ni.. Sbb kos buat ea costly jugak.. Faham2 le ye..

By the way, yg join akan den serap dlm grup ni.. Tak ramai orang tp senang nk kongsi tips :D
 
Last edited:
Sponsored Post

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,662
Reaction score
893
Points
166
yang nak rekues trial vonspierre tu meh rekeus.. trial sampai 15hb :D
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,662
Reaction score
893
Points
166
ok atas saranan admin den da buat private thread pasal ea baru ni. minat kang den add nama kat private thread
 

Rizal

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 25, 2008
Messages
12,045
Reaction score
636
Points
191
float byk tp mata korang x sakit sbb flot dia sgt minima banding dgn sistem yg sbeelum ni :D

martin biasa dia akan multiply setiap layer dgn jumlah yang makin besar. Banding dgn grouping ni, korang boleh control loss/profit counter :D

Sori terpaksa mohon bukak jenis ni.. Sbb kos buat ea costly jugak.. Faham2 le ye..

By the way, yg join akan den serap dlm grup ni.. Tak ramai orang tp senang nk kongsi tips :D
mcm best je..brp coder cas utk upgrade ea?kot2 den blh tambah ke :giggle:
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,662
Reaction score
893
Points
166
owh ok2..igtkan ada version yg lagi bagus
so far den bule katakan vonspierre ni much better dari vondereich.. Both perfomance dgn profit dia lain mcm skit.. :D

Kira ni first ea yg den puas hati
 
Sponsored Post
Top
Log in Register