Wanted Volkswagen van tahun 1965-1978

CG Sponsors




wan12345

Active Member
Joined
May 12, 2006
Messages
2,449
Reaction score
21
Points
25
say mencari van volkswagen kombi van....
tak kira lah boleh jalan lagi atau tak van tu....
bajet harga rm 10k kebawah lah
klu lebih dr tu...boleh gak tapi kena tgk keadaan van dulu lah...
klu yg ada geran lagi bagus...
tapi nk area utara sj dr perlis hingga perak....
sebab jauh susah skit nk tengok....
berminat nk jual hubungi sy
ridzuan 019-4885148
 
Sponsored Post

wan12345

Active Member
Joined
May 12, 2006
Messages
2,449
Reaction score
21
Points
25
ini saya letak contoh gambar van volkswagen yg saya berminat nk beli...janji mau jual saja...nanti saya tengok van...
saya akan bayar cash....bajet rm 10k ke bawah lah yg nak jual
apa model pun saya nk beli janji van volkswagen
jangan risau janji mau ada geran...
yg x ada geran sy ambil gak tapi harga x tinggi lah
just nk ambil barang buat spare sj




van nie aku tengah buat...skrg tengah cat beli pun x leh jalan
x lama lagi cantik lah van nie....

 

aurafx

Active+ Member
Joined
Mar 20, 2009
Messages
2,672
Reaction score
55
Points
30
van ni aku tengok ramai gak pakai...siap ada kelab lagi
 

zamreda

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2008
Messages
31,388
Reaction score
48
Points
120
aku suka van nie..pasal tuil gear kat tangan....
 

endingman86

Legendary Member
Joined
Jun 5, 2008
Messages
11,492
Reaction score
61
Points
120
ni orang tue aku pernah pakai.....aku try tanye kalau die still ade contact yang pakai van nieh...mana tau ade orang nak jual..
 

wan12345

Active Member
Joined
May 12, 2006
Messages
2,449
Reaction score
21
Points
25
ni orang tue aku pernah pakai.....aku try tanye kalau die still ade contact yang pakai van nieh...mana tau ade orang nak jual..
thanks....klu boleh tolong apa salahnya...
sy dh ada 1 biji van nie...
tapi dh buat elok buat untuk berjalan sj....:)paid:)paid
tapi sj cari lagi 1 buat untuk kerja...
 

wan12345

Active Member
Joined
May 12, 2006
Messages
2,449
Reaction score
21
Points
25
up skit...harap sape nk jual contack sy
 

[email protected]

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 16, 2009
Messages
20,561
Reaction score
569
Points
166
huhuh..brg rare nie....tpi aku ada nmpk sebiji kat johor nie...tpi xtau la saper nyer cam tersadai jer kat tgh bandar jb tue....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register