BTC USD 38,240.9 Gold USD 1,797.96
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Virtual Reality VR Games

akecema

CG Top Poster Club
Joined
Jan 26, 2007
Messages
21,551
Reaction score
2,182
Points
206
Saja nak share untuk gamer yg xpenah rasa lagi vr
Aku dah test vr oculus rift s, member aku ajak dtg n test rift die

Best dan pasa aku lebih bagus untik gamer
Mmg bersenam habis
Balik rumah kaki jem sbb main vr mcm berjogging pulak

Game yg aku main pistol whip, ohshape, reiko, acorn dan ade beberapa yg lain.

Yg paling best n letih pistol whip
Pistol whip game ala2 mcm jadi john wick
Musuh dtg keliling kene tembak dan elak musuh
Mmg letih sbb kene tunduk, pusing kiri kanan
10 minit aku dah semput
 
Sponsored Post

akecema

CG Top Poster Club
Joined
Jan 26, 2007
Messages
21,551
Reaction score
2,182
Points
206
Untuk acorn pulak. Game ni unik sikit.
Vr + mobile phone
Game ni berkaitan geng tupai nak curi biji kekacang pokok

Vr user akan jadi host dan pokok
Manakala mobile phone user akan jadi tupai
Pokok akan ambik mcm batu untuk baling tupai
 

akecema

CG Top Poster Club
Joined
Jan 26, 2007
Messages
21,551
Reaction score
2,182
Points
206
Game reiko pun sama gak mcm game acorn
Tp game ni game horror
Vr user akan main untuk mencari patung reiko yg betul,
Manakala mobile user akan ganggu vr user
 

belam

Super Active Member
Joined
Jul 29, 2013
Messages
5,989
Reaction score
274
Points
81
mmber ko ada kedai ke..
kt mn ko test
 

GamezStar

CG Top Poster Club
Joined
Jul 1, 2008
Messages
33,198
Reaction score
1,975
Points
201
Saja nak share untuk gamer yg xpenah rasa lagi vr
Aku dah test vr oculus rift s, member aku ajak dtg n test rift die

Best dan pasa aku lebih bagus untik gamer
Mmg bersenam habis
Balik rumah kaki jem sbb main vr mcm berjogging pulak

Game yg aku main pistol whip, ohshape, reiko, acorn dan ade beberapa yg lain.

Yg paling best n letih pistol whip
Pistol whip game ala2 mcm jadi john wick
Musuh dtg keliling kene tembak dan elak musuh
Mmg letih sbb kene tunduk, pusing kiri kanan
10 minit aku dah semput

bang bunyi menarik.. tapi gambor nye mana???
 

akecema

CG Top Poster Club
Joined
Jan 26, 2007
Messages
21,551
Reaction score
2,182
Points
206
bang bunyi menarik.. tapi gambor nye mana???

Video byk dalam pc member.
Die kate nka edit tp sampai skrg blom lg
Nnt aku upload yg aku record
 

pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,440
Reaction score
1,332
Points
231
aku pergi main dengan mid valey.. nama tempat tu the rift... dapat masuk dan main percuma menang contest astro... aku pergi ngan anak aku.... siap dapat makan free lagi dalam tu...

 

akecema

CG Top Poster Club
Joined
Jan 26, 2007
Messages
21,551
Reaction score
2,182
Points
206

Aku men ohshape
Tp xsepenat main pistol whip
 

akecema

CG Top Poster Club
Joined
Jan 26, 2007
Messages
21,551
Reaction score
2,182
Points
206
aku baru je terjebak dgn VR dan dah beli oculus quest
so stakat ni aku main game yg xde pergerakan sgt sbb motion sickness
akunye mission untuk bersenam dgn VR
game yg aku main untuk bersenam adalah synth rider untuk warm up atau lite
pastu exercise guna BoxVR
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register