VideoLubukDuit.com - DVD Tutorial Langkah Demi Langkah Panduan Bisnes di Ebay

Recommended Brokers


Poll : CariGold new board 2019

  • Fonts terlampau besar, boleh kecilkan sedikit

    Votes: 24 22.4%
  • Warna terlampau terang

    Votes: 8 7.5%
  • Sidebar besar agak mengganggu

    Votes: 44 41.1%
  • Sangat berminat dengan theme baru ini

    Votes: 29 27.1%
  • Serius, tak minat langsung

    Votes: 34 31.8%

Latest Threads

abangpower

Active+ Member
Joined
Sep 5, 2010
Messages
3,366
Reaction score
305
Points
0
Location
Planet Bumi
Assalamualaikum warga CG yang kucintai!:p

Rahsia perniagaan eBay bakal terungkai selepas anda menonton DVD Video Lubuk Duit ini! 100% Gerenti!

Melalui DVD ini anda akan pelajari bagaimana untuk ;
- mendaftar akaun eBay dan Paypal.
- menggunakan perkakasan seperti kad debit untuk mendaftar akaun eBay dan Paypal.
- membina idea dan melahirkan idea-idea produk baru untuk dijual di eBay
- menggunakan Terapeak untuk mendapatkan data lengkap jualan
- membuat listing pertama anda berdasarkan panduan langkah demi langkah
- teknik listing menggunakan strategi-strategi tertentu
- mendapatkan lebih dari 1 lubuk pembekal pemborong dan dropship
- dan banyak lagi tak larat aku nak cerita kat sini!:))

Noorizam Shah merupakan antara nama yang cukup dikenali di Malaysia khusus dalam niche eBay. Beliau telah melahirkan beribu-ribu orang penjual di eBay dimana ramai diantara mereka telah pun mengecapi kejayaan pendapatan 4-5 angka sebulan.

Jadi, dengan pengalaman beliau, produk ini sudah tentu mampu membantu lebih ramai lagi penjual atau bakal usahawan eBay untuk memulakan perniagaan mereka di internet! Pelaburan yang bermanfaat ialah melabur untuk mendapatkan ilmu yang bermanfaat.

Dapatkan segera Video Lubuk Duit di http://www.VideoLubukDuit.up.to

http://www.youtube.com/watch?v=y-8l9-2LeCA
 
Sponsored Post

yat47

Active Member
Joined
Feb 23, 2009
Messages
1,563
Reaction score
1
Points
0
Video Lubuk Duit Ebay + Hadiah Eksklusif Dari Saya

Assalamualaikum dan salam sejahtera.



kebanyakan anda mungkin sudah tahu tentang produk terbaru keluaran Sifu Ebay Malaysia iaitu saudara Noorizam Shah.Bagi saya Beliau telah menghasilkan produk yang sangat hebat untuk membantu para newbie mengenali perniagaan ebay dengan lebih dekat lagi lantas menghasilkan USD pertama di ebay. Bagi yang sudah mahir dan menghasilkan keuntungan yang banyak diebay, anda juga patut membeli pakej video ini. Kerana beliau telah membongkar 5 lubuk dropship barangan original!.

Jika anda berminat dan mahu mengetahui lebih lanjut mengenai prodk ini, anda boleh mendapatkannya di sini

HADIAH EKSKLUSIF BAGI SESIAPA YANG MEMBELI MELALUI LINK SAYA

5 set Template listing Istimewa!!!!

Jika anda mahu menarik minat pembeli bagi membida produk anda, listing anda perlulah kelihatan menarik. jika tidak mungkin sukar sekiranya anda masih baru.



Jadi apa tunggu lagi......dapatkan segera PAKEJ VIDEO EBAY LUBUK DUIT SEKARANG!!!..klik di sini
 

yat47

Active Member
Joined
Feb 23, 2009
Messages
1,563
Reaction score
1
Points
0
pernah buat ebay bro??..try laa..bestt..
 

yat47

Active Member
Joined
Feb 23, 2009
Messages
1,563
Reaction score
1
Points
0
Murah jee Just RM199 .. tapi harga akan naik dari semasa ke semasa..baik bro dapatkan sekarang..kalau bro beli dari link saya http://bit.ly/sXslU0..saya beri bonus eksklusif, 5 set ebay template listing yang sangat eksklusif..sangat diperlukan untuk buat sales.dapatkan sekarang bro..
 

yat47

Active Member
Joined
Feb 23, 2009
Messages
1,563
Reaction score
1
Points
0
Wowoowo ebay...berapa ni
Murah jee Just RM199 .. tapi harga akan naik dari semasa ke semasa..baik bro dapatkan sekarang..kalau bro beli dari link saya http://bit.ly/sXslU0..saya beri bonus eksklusif, 5 set ebay template listing yang sangat eksklusif..sangat diperlukan untuk buat sales.dapatkan sekarang bro..
 

yat47

Active Member
Joined
Feb 23, 2009
Messages
1,563
Reaction score
1
Points
0
Harga video lubuk nie abakal naik dari semasa ke semasa...dapatkan segera!!
 
Sponsored Post
Top
Log in Register