BTC USD 61,309.1 Gold USD 1,767.50
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Vee-Max : Rahsia Zakar Panjang

kedai-lelaki

Active Member
Joined
Nov 19, 2009
Messages
1,350
Reaction score
8
Points
30
vimax-canada-main.jpg


VIMAX Pills is the Best Male
Enhancement Product on the Market today


VIMAX - Kapsul di import khas dari Kanada, 100% herba dan telah mula mendapat tempat dikalangan pengguna Malaysia.


* Penambahan Panjang.
* Kekerasan Maksima.
* Ketahanan Lebih Lama.


Tiada pantang larang dan sesuai walaupun untuk mereka dengan masalah jantung, darah tinggi atau kencing manis.

Vimax Produk Yang Diperbuat dari Herba 100%.
Selepas bertahun Research dan Development, syarikat ini dengan bangganya menawarkan anda satu produk yang 100% kandungannya natural herba dan secara tetap memanjangkan saiz zakar sehingga 3-4 inci panjang dan sehingga 25% dalam lilitan.

Adakah Hasilnya Kekal?

Ya, kekal. Anda boleh mengawal pertumbuhan kerana sekali anda mencapai saiz optimum, anda boleh berhenti mengambil VIMAX PILLS. Kita berkata anda boleh berhenti mengambil PIL-PIL VIMAX kerana ia tidak mustahak adalah lebih besar daripada 9 inci. Sesuatu lebih besar daripada itu mungkin terlalu besar untuk kebanyakan wanita. Satu zakar yang sangat besar sembilan inci atau lebih 9 inci, pilihan adalah milik anda.

Apa Vimax dapat melakukan untuk saya?

* Memanjangkan zakar sehingga 2 inci dalam masa 3 bulan.
* Sebahagian besarnya meningkatkan keinginan seks dan stamina anda.
* Pembinaan zakar yang lebih besar, lebih keras.
* Lebih kukuh dan kepuasan seks yang lebih maksimum.
* Berhenti pramatang pancutan mani.
* Rupa zakar anda yang besar dan panjang akan membangkitkan keinginan pasangan anda untuk seks.
* Darah akan mengalir dengan sempurna ke daerah zakar untuk maksimumkan kekerasan zakar dalam jangka masa yang panjang seperti yang anda mahukan.

Bilakah keputusan maksimum dapat dilihat ?

MINGGU 1-4 : Dalam beberapa minggu perubahan ketara akan kelihatan di mana keluasan zakar anda dan pembinaan lebih panjang berkekalan.
MINGGU 4-8 : Kemudian, selepas sebulan atau dua, anda akan menyaksikan satu perubahan dalam kepanjangan zakar anda dan sekali lagi anda akan perhatikan zakar lebih besar dan lebih tebal.
MINGGU 9+ : Perubahan ketara di mana saiz yang lebih panjang dan besar seperti yang anda idamkan dan mimpikan selama ini.

Ada tak faedah lain daripada Vimax Pills?
Pil Vimax akan memperbaiki keseluruhan kesihatan seksual anda, membuat anda berasa lebih muda dan anda akan menikmati kepuasan seks lebih menyeronokkan. Anda boleh mengambil satu biji pil 2 kali setiap hari untuk mengekalkan kesan-kesan VIMAX PILLS dalam sistem anda dan untuk menggalakkan peningkatan kelelakian.

Sebarang kesan sampingan akan dialami?
Jawapan adalah TIDAK. Vimax Pills dibuat dari 100% bahan semula jadi. Ia adalah satu formula herba yang selamat yang tidak memerlukan preskripsi doktor. Apa yang anda perlukan ialah anda perlu minum air suam dengan kadar yang banyak.


Vimax %100 Herba Selamat Dan Alam Bahan-bahan semulajadi.

Epunedum Sagitum Atau Rumpai Kambing Kasar - Dikenali Di China Memandangkan Yin Yang Huo. Laporan doktor-doktor perubatan yang teratas dan Cina rumpai kambing yang begitu kasar libido peningkatan dan bertambah baik erektil berfungsi. Diguna bagi memulihkan seksual dan mengurangkan keletihan. Bekerja untuk membolehkan testosteron membenarkan untuk anda untuk memiliki satu dorongan seks dan ketahanan yang makin tidak masuk akal. Telah dibuktikan berkuasa secara semula jadi yang akan meningkatkan sensasi fizikal dan seksual.

Ginkgo - Penggunaan ubat ginkgo boleh disusur kembali 5,000 tahun dalam ubat herba Cina. Tindakan herba boleh membantu menyokong otak, sistem saraf pusat dan ketidakupayaan. Ginkgo adalah untuk membantu aliran darah ke otak yang penting dalam fungsi mental. Herba juga membantu aliran darah ke kemaluan yang bertambah yang baik untuk fungsi seksual. Dalam satu kajian 78% sekumpulan lelaki mati pucuk dilaporkan penting dalam pembaikan.

Ginseng - Terpakai untuk memperbaiki kelemahan dan tenaga tambahan. Ahli-ahli sains orang Rusia menunjukkan bahawa ginseng merangsang kedua-dua fizikal dan kegiatan mental dan mempunyai satu perasaan yang positif kelenjar-kelenjar seks dan menambah prestasi olahraga. Digunakan untuk mati pucuk sebagai ia normalizes tekanan darah dan meremajakan dan menyegarkan semula badan dan menaikkan pertumbuhan tisu saraf. Bahan-bahan utama adalah ginsenosides yang memindahkan aliran darah ke otak dan zakar. Sumbangan herba kemandulan, dan pancutan pramatang. Ia cenderung membina darah dan sperma.

Saw Palmetto - (sejenis pokok Palma)- Dikenali untuk merangsang satu libido yang rendah pada jantan dan untuk menambah tenaga seksual. Satu sebatian dalam gergaji sejenis pokok palma telah afrodisiak kesan-kesan. Beberapa kajian di Eropah menunjukkan bahawa sejenis pokok palma gergaji adalah satu rawatan berkesan untuk ramai manusia, BPH ditemui satu petikan itu sejenis pokok palma gergaji dikurangkan saiz prostat dengan 13 peratus. Menambah seksual berfungsi dan mengurangkan kolesterol dan asid lemak dalam darah.

Buah Cayenne - Digunakan untuk menangkis penyakit dan menyamakan peredaran darah. Ia boleh juga mencegah pukulan dan serangan jantung tetapi tingkah-laku hati bukan tekanan darah. Ia mempunyai kebolehan untuk membina semula tisu dan juga menolong kelesuan bertempur.

Apa hasilnya?
Anda akan mengalami 3 perubahan besar dalam kehidupan seks anda :-

* Keseronokan seksual akan bertambah.
* Lebih keras, lebih panjang.
* Dorongan seks bertambah.

Bagaimana saya menggunakan Vimax Pills?

Mengambil 1 pil sehari di waktu pagi dengan air. Juga sekiranya anda mahu untuk mengukuhkan prestasi seksual anda kesan 1 pil 30 minit di sebelum seks.

Untuk berapa lama anda mencadangkan penggunaan vimax untuk kesan yang lebih baik?
Kami mencadangkan anda membeli sekurang-kurangnya 3 atau 4 set Vimax atau 9 set vimax atau 12 set vimax untuk hasil-hasil terbaik. Anda perlu memahami bahawa struktur badan amat penting dalam pembinaan zakar anda.

Testimonial From Joshua Grant, NV -

My problem used to be losing an erection in the middle of a sex act. You can understand how embarrassed I used to get every time, followed by ****** excuses from me of how I had problems at work, or any other BS. My doctor advised me to take prescription drugs and it did help me, but the cost was outrageous. I spent over $500 the last 4 months on prescriptions written by my doctor and deeply regret that I haven't found PillsExpert.com site before. After taking your pills I have seen an increase in my penis length and now I am able to keep my erection throughout the whole sexual act.


Testimonial From Mike Seaward, KY -

My sex life was really becoming a routine. I was pretty OK with getting it hard. I lasted long enough but I couldn't do it that emotionally tense like I used to when I studied in college. Since then my sexual feelings got gradually dull and every night was just like the previous one. Thanks to Vimax Pills that helped me experience greater sexual pleasure, intensified orgasms and get my honey to the peak of the sexual sensations.


Testimonial From Dave H., HI -

What I really like in your company is that whenever I face any troubles or have a question somebody's always there to help me, be it a live chat, an e-mail service or a phone support. It looks like you do care about your customers, unlike the other companies that can only be reached by sending them e-mails that often stay unanswered

Semua maklumat ini dipetikl daripada web di bawah:-

* www.ordervimax.com
* www.pillsexpert.com


Tempah Vimax™ Online

CARA MEMBUAT TEMPAHAN

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit


1. Bankin RM270.00 ke Akaun :

Nama :Saiful
Nama Bank : Maybank Berhad
Acc No : 105019751614


2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : O19-2228989
Berikan butiran lengkap berikut :

* Nama anda
* Alamat Anda
* Bank In
* Jumlah Transaksi
* Masa transaksi
* Tarikh transaksi​
 
Last edited:
Sponsored Post
Sponsored Post

CG Sponsors
Top
Log in Register