UPDATED : Peluang Kerjaya Di Akhil Network

CG Sponsors




tifc.haszleen

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Nov 22, 2010
Messages
22
Reaction score
0
Points
3
Peluang Kerjaya Di Akhil Network sebagai :

- Freelance marketing (Part Time / Full Time)
- Marketing Executive (Full Time)

Kelayakan / Kelulusan :
- Lelaki / Perempuan beragama Islam.
- Umur 21 tahun katas.
- Minima SPM dan lain2 kelulusan..
- Mempunyai kenderaan (motor/kereta)
- Mempunyai minat dalam kerjaya pemasaran dan ingin membina kerjaya di akhil Network.
- Boleh berkomunikasi dengan baik.
- Boleh berdikari & bekerja tanpa pengawasan minima.
- Boleh mencapai target yang dikehendaki oleh syarikat.

Waktu kerja fleksible.
Hanya 2 kali dalam seminggu masuk pejabat untuk meeting dan training.
Gaji & komisen yang lumayan.


Pejabat Syarikat di Kajang, Selangor
Diutamakan yang tinggal berdekatan Kajang dan boleh berulang alik ke pejabat.

Kepada yang berminat boleh hubungi ENCIK AHMAD 019 204 1115:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

tifc.haszleen

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Nov 22, 2010
Messages
22
Reaction score
0
Points
3
Peluang kerjaya di akhil network

BUKAN MULTILEVEL..

Takkan tak pernah dengar ustaz akhil..

Kerja dengan syarikat dia..

Yang seminar motivasi..ada penceramah..kita cuma cari syarikat, kolej/universiti atau sekolah rendah / menengah buat taklimat
 

tifc.haszleen

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Nov 22, 2010
Messages
22
Reaction score
0
Points
3
Peluang kerjaya di akhil network

TEMUDUGA & TAKLIMAT KERJAYA DI AKHIL NETWORK akan diadakan pada setiap Hari Rabu, Masa 10am & 2 pm (2 seisi)
Bertempat di Sentosa Avenue, Kajang

Untuk yang bercadang buat Part Time,
Temuduga & Taklimat diadakan setiap Hari Sabtu 12pm.

Yang berminat hadir sila sms kpd saya NAMA, UMUR, PENGALAMAN, LOKASI hantar ke 0123199713

Agen2 insuran, wakil2 takaful, agen2 loan koperasi & bank, agen2 unit2 trust dijemput menyertai kumpulan pemasaran Akhil Network
 

tifc.haszleen

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Nov 22, 2010
Messages
22
Reaction score
0
Points
3
Peluang kerjaya di akhil network

Ya Tuan..berminat bina kerjaya kt Akhil Network ke..
 

tifc.haszleen

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Nov 22, 2010
Messages
22
Reaction score
0
Points
3
Peluang kerjaya di akhil network

Gaji basic RM800.00
- Komisyen RM2000.00 - RM3000.00 sebulan
- Mempunyai kenderaan sendiri
- Latihan disediakan
- Pelajar lepasan IPT dan pesara digalakkan
 

tifc.haszleen

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Nov 22, 2010
Messages
22
Reaction score
0
Points
3
Peluang kerjaya di akhil network..

Kami memerlu ramai staff pemasaran..kemungkinan besar kami buka peluang ini kepada luar kawasan KL & Selangor.

Mungkin anda yang terawal (pioneer) di Akhil Network..

Kami juga menawarkan Stokis dan Agent untuk penapis air dan minyak wangi..
 

muhafis

Super Active Member
Joined
Oct 24, 2007
Messages
6,270
Reaction score
56
Points
70
keje kosong kat jb takde ker?
dah 6 bulan menanam anggur kat skudai
nie, hasil masih belum dpt nk dituai.. hu hu
 

FaRid^sp

Super Active Member
Joined
Mar 8, 2009
Messages
5,745
Reaction score
13
Points
65
org yg pemalu mcm aku x digalakkan masuk..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register