Update: EA Hidden TakeProfit, TrailingStop & StopLose

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.18187
USD / JPY
104.89
GBP / USD
1.30848
USD / CHF
0.9072
USD / CAD
1.31349
EUR / JPY
123.966
AUD / USD
0.71171

CG Sponsors




Harimau_kumbang

CG Top Poster Club
Joined
Aug 3, 2007
Messages
23,096
Reaction score
335
Points
141
Salam.. kalo EA nie dah ada MOD bleh close this thread.

Ada 2 jenis EA yg aku Hidden TP yg aku jumpa & antara koleksi EA yg aku pkai.. sesuai utk scalper, daily trader & swinger.. EA nie hanye berfungsi utk close jer.. korg yg kene Entry manual, dan close plak.. EA nie yg akan jalankan tugasnya.

1) Nie EA yg ada Hidden TP jer.. :)paid. manakala SL & trailing stop x hiddden. EA nie akan lock bila post dah mula profit.
cuma korg nak wat TP baper, SL & Trailing stop. so, akan autoclose bila TP, SL & Traingstop dah mengena. EA akan autosetkan. xperlu penat2 nak adjust.. cuma price target akan dihiddenkan & SL akan trus lock bila lepas 30pips.. TP plak akan hidden & apabila dah cukup target secara automatik akan closed.. kire utk hiddenkn TP drp Broker..
Cuba try dulu.. mmg menarik...
:)paid:)paid



Sila download kat sini:-
Code:-


http://www.4shared.com/file/R9BmuRDT/HIDDEN_TP_TSSL_EA_FinalVersion.html


p/s: SETkan TP & SL bersesuaian dgn jenis pair yg korg biasa trade.. Happy trading.. :)paid
 
Last edited:
Sponsored Post

Harimau_kumbang

CG Top Poster Club
Joined
Aug 3, 2007
Messages
23,096
Reaction score
335
Points
141
Testing:-
StopLose=35
TakeProfit=50
TrailingStop=30
TrailingStep=15







p/s: cuba lihat.. TP x perlu setkan kat terminal, cuma setkan kat EA jer. tapi bila cukup 50pips EA akan autoclosed.. sesuai jika korang post byk2.. yg letih nak set TP..
 
Last edited:

adik74

Active+ Member
Joined
Nov 23, 2008
Messages
2,839
Reaction score
84
Points
30
salam bro, kalo dapat ubah profit ke nilai USD rasanya lagi best bro, sesuai untuk post yg berlapis2..
 

fadli1982

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 6, 2008
Messages
21,597
Reaction score
249
Points
128
bro kalu byk2 post tapi sama pair..mcm mana?boleh auto closed semua ker?
 

Harimau_kumbang

CG Top Poster Club
Joined
Aug 3, 2007
Messages
23,096
Reaction score
335
Points
141
bro kalu byk2 post tapi sama pair..mcm mana?boleh auto closed semua ker?
yup.. autoclosed. post byk2 guna teknik 1000pips dan close guna EA nie dgn TP yg bro nak setkan.. contoh 50pips.
Jadi EA nie akan close bila setiap post dah cukup 50pips.. kekadang ada delay sket.. :)paid:)paid

p/s: sesuai jika korg ada hal.. nak kuar jap. EA akan tlg closedkan.. :)paid
 

qaz123

Super Active Member
Joined
Jul 12, 2008
Messages
5,645
Reaction score
169
Points
78
bleh...tp ni bkn single tp kot... sume post kene reach pip yg di set baru close...
 

Harimau_kumbang

CG Top Poster Club
Joined
Aug 3, 2007
Messages
23,096
Reaction score
335
Points
141
bleh...tp ni bkn single tp kot... sume post kene reach pip yg di set baru close...
nie multiple TP bro.. EA nie akan close setiap post yg korg ENTRY.. kalo setiap post dah capai TP yg korg setkan.. akan automatik close.. mane yg x capai, still waiting to closed.. :)paid
 
Last edited:

TamingSari

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 28, 2006
Messages
25,463
Reaction score
158
Points
138
pelik2 EA skang.. aku dah mcm tertido 100 tahun lak :)):))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register