UNLIMITED Web Hosting RM28/bulan

CG Sponsors
mascotek

Freshie
Joined
Nov 11, 2009
Messages
38
Reaction score
0
Points
6
Sekiranya anda membandingkan kesemua pakej web hosting yg ada di pasaran sekarang ini, anda pasti tidak akan menemui pakej web hosting yang sehebat pakej yg saya tawarkan ini. Dengan tak sampai RM30 sebulan anda dapat memiliki pakej lengkap web hosting dgn pelbagai ciri-ciri yg wajib ada pada pakej web hosting masa kini.

Klik www.JustHost.com dan klik pada 'Features' untuk melihat ciri-ciri hebat yang ditawarkan oleh provider ini.

Bayaran
Langganan 4 Tahun ---- RM580.00(setiap 4 tahun)
Langganan 3 Tahun ---- RM498.00(setiap 3 tahun)
Langganan 2 Tahun ---- RM418.00(setiap 2 tahun)
Langganan 1 Tahun ---- RM250.00(setiap 1 tahun)
Langganan 6 Bulan ---- RM185.00(setiap 6 bulan)
Langganan BULANAN ---- RM135.00(activation fee), RM28(sebulan bermula bulan ke-2)


Untuk terus mendaftar sila klik www.JustHost.com dan klik pada button 'Sign Up'. Account anda akan terus diaktifkan serta merta selepas pembayaran dibuat dan anda akan menerima email dari provider ini tentang access-access yg anda perlukan seperti username dan password anda. Pembayaran boleh dibuat menggunakan visa atau mastercard DAN juga PayPal. Pembayaran melalui PayPal untu bulan kedua akan diproses pada tarikh yg sama anda mendafar. Seperti contoh anda mendaftar pada 31 Dec 2009, maka bayaran bulan kedua akan ditolak terus dari akaun PayPal anda pada 31 Jan 2010. Manakala pembayaran yg dibuat menggunakan Visa ATAU Mastercard akan diproses lebih awal dari tarikh anda mendaftar.

Sekiranya anda memerlukan khidmat saya untuk pendaftaran, saya boleh lakukan untuk anda tanpa sebarang bayaran. Cuma saya hanya menerima pembayaran melalui PayPal SAHAJA di atas sebab-sebab keselamatan maklumat-maklumat sensitif anda. Jadi, jika anda ingin saya membuat pendaftaran untuk anda, sila pastikan anda sudah mempunyai akaun PayPal yg sudah di'link'kan ke kredit/debit card anda, seterusnya anda boleh memberikan email akaun PayPal anda kepada saya beserta domain name yg anda fikirkan sesuai untuk perniagaan anda. Saya juga memerlukan beberapa maklumat yg tidak sensitif untuk pendaftaran ini seperti nama perniagaan anda, alamat perniagaan dan lain-lain yg mana semua maklumat ini adalah optional.
 
Top
Log in Register