BTC USD 80,437.0 Gold USD 3,995.86
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Ultimatepowerprofits - Ultimatepowerprofits.com

commision atas orang masuk
gudluck smua :D:D

bila orang masuk, maknanya orang beli produk
bila orang beli produk, kompeni dapat keuntungan
bila kompeni dapat untung, kompeni share keuntungan

cara lain..

kompeni bayar utk syarikat iklan (google adwords ka, online new ka, atau mcm2 cara)
orang tertarik, orang beli produk
orang beli produk. kompeni untung
Bila untung, kompeni bayar semula untuk buat iklan
 
bila orang masuk, maknanya orang beli produk
bila orang beli produk, kompeni dapat keuntungan
bila kompeni dapat untung, kompeni share keuntungan

cara lain..

kompeni bayar utk syarikat iklan (google adwords ka, online new ka, atau mcm2 cara)
orang tertarik, orang beli produk
orang beli produk. kompeni untung
Bila untung, kompeni bayar semula untuk buat iklan

Betul kata mamza..ini lah real biz...:)cgrock
 
bila orang masuk, maknanya orang beli produk
bila orang beli produk, kompeni dapat keuntungan
bila kompeni dapat untung, kompeni share keuntungan

cara lain..

kompeni bayar utk syarikat iklan (google adwords ka, online new ka, atau mcm2 cara)
orang tertarik, orang beli produk
orang beli produk. kompeni untung
Bila untung, kompeni bayar semula untuk buat iklan

Mamza - PM box dah penuh...delete2:)):)):))
[mamza has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space.]
 
Salam sejahtera,

Saya pasti ramai yang belum betul betul kenali GO UPP terutamanya bagaimana pay plan syarikat ini digerakkan. Sebahagian affiliate nampaknya masih tidak faham apa yang dimaksudkan dengan "Duduk Diam Dapat Duit" atau "Pasif Income" dalam sebuah program perniagaan sebenar ( genuince ) berbanding program program pelaburan HYIP dan yang berunsur "money games" sehingga timbul bermacam tanggapan. Jadi izinkan saya buat penjelasan di sini.

Realiti dalam dunia perniagaan konvensional..jika kita laburkan modal dan jalankan perniagaan tanpa usaha untuk promosikan produk mau pun servis yang kita niagakan itu ke seramai mungkin pelanggan, potensi untuk perniagaan kita gulung tikar dalam masa singkat adalah sangat besar. Dalam apa juga perniagaan..usaha minima memperkenalkan produk dan servis yang diniagakan adalah WAJIB. Ini adalah asas dunia perniagaan dan pra-syarat terpenting. Duduk Diam Dapat Duit dalam perniagaan konvensional umpama "mitos". Sebab itu syarikat syarikat perniagaan ini tidak lokek berbelanja jutaan dollar atau RM untuk pengiklanan.

Bagaimana pun dalam dunia perniagaan networking ecommerce ( edagang ) samada ianya MLM, reseller atau yang seumpamanya..pelan pemasaran sesebuah syarikat tidaklah statik kerana kesedaran pengusaha bahawa majoriti orang ramai di dalam pasaran adalah terdiri dari mereka mereka yang tidak berminat untuk menjual atau jenis malu untuk berbuat demikian. Atas strategi pemasaran bagi membolehkan sesebuah syarikat itu menguasai pasaran lebih luas, pelan pemasaran direka sedemikian rupa agar masyarakat yang tidak berminat atau tidak mampu membuat jualan ( tetapi berminat untuk mendapatkan sedikit pendapatan tambahan ) masih boleh mendapat menafaat dan menjana " side income " dari syarikat syarikat berkenaan. Adalah mustahil sebuah syarikat berorientasikan keuntungan yang menjalankan perniagaan secara sah dan genuince sanggup membayar pendapatan kepada semua ahli ahlinya tanpa mengambil kira jumlah jualan dan keuntungan. Sebab itulah hampir tidak wujud syarikat yang genuine atau yang menjalankan perniagaan sah dan "real" berani membayar keuntungan kepada ahli atau pengedar berasaskan " fixed roi " atau " pulangan pelaburan secara tetap " ala " kadar bunga ' atau interest ( kecuali syarikat syarikat itu ala HYIP atau skim pelaburan "money games ).

Jadi apakah " Duduk Diam Dapat Duit " atau " Pendapatan Pasif " merupakan satu pembohongan atau gimik sahaja dalam perniagaan ecommerce / edagang genuince seperti GO UPP ini?. Sebagaimana yang disebut di atas tadi..pelan pemasaran syarikat syarikat edagang ini adalah dinamis selaras dengan perkembangan dunia perniagaan masa kini. Pelan pemasaran sentiasa mengalami perubahan dan direka cipta untuk penyesuaian dengan situasi semasa. Pelan pelan ini direka dan disesuaikan berdasarkan kadar " pay-out " tertentu bagi menjamin syarikat tidak mengalami masalah " over paid ". Lazimnya plan Matrix digunakan oleh kebanyakan syarikat syarikat ini untuk memberi ruang kepada " ahli pasif " dapat menjana pendapatan kerana " matrix " yang diguna pakai ini membayar bonus kepada ahli ( termasuklah ahli pasif ) bersandarkan aktiviti dan jumlah jualan sebenar syarikat ( bukannya membayar berasaskan " fixed roi " seperti mana dalam hampir semua program HYIP dan skim pelaburan ).

Adalah mustahil sebuah perniagaan sebenar dan sah sanggup membayar komisyen kepada semua ahli tanpa memperdulikan jualan dan keuntungan yang dibuat oleh mereka. Untuk itu " matrix " digunakan sebagai satu mekanisma untuk mengagihkan keuntungan kepada ahli pasif tapi masih bersandarkan kemampuan kewangan sebenar syarikat. Sebab itu ahli ahli pasif masih boleh menjana keuntungan dan pendapatan mereka ini datangnya dari " spillover " dan "spillunder " downline ke dalam matrix masing masing. Limpahan downline ini pula hanya akan terjadi bila ada aktiviti jualan berlaku dan lazimnya jualan jualan ini adalah hasil sumbangan ahli ahli atau pengedar aktif yang giat menjual dan melakukan penajaan. Dengan kata lain pendapatan yang diperolehi oleh ahli pasif adalah hasil usaha keras ahli ahli atau pengedar aktif. Ramai ahli pasif dalam banyak syarikat tidak mendapat limpahan downline seperti yang diharapkan. Namun tidak kurang ahli pasif dalam sebilangan syarikat yang telah menjana puluhan malah ratusan ribu hanya kerana limpahan downline ini. Ingat..limpahan berlaku cuma bila ada aktiviti penjualan dan penajaan oleh ahli ahli yang aktif dan bonus cuma dikeluarkan bila jualan berlaku. Jadi istilah " Duduk Diam Dapat Duit " atau " Income pasif " adalah suatu yang realiti dan bukannya gimik seperti mana tanggapan sesetengah orang yang tidak memahami mekanisma ini.

Jadi kenapa ramai yang tidak mendapat pendapatan dari pelan pemasaran berunsur matrix ini ?. Diakui bahawa matrix bukanlah satu jalan penyelesaian yang sempurna untuk menjamin setiap ahli pasif mendapat keuntungan. Di dalam pelan matrix ini memang ada unsur tuah atau nasib ( luck ). Disebabkan limpahan downline dihasilkan oleh aktiviti jualan dan penajaan yang dibuat oleh ahli aktif, maka ahli ahli pasif yang menyertai lebih awal syarikat tersebut melalui penaja/penjual yang aktif akan berpeluang besar mendapat limpahan downline yang banyak dan seterusnya menjana pendapatan pasif yang lumayan. Unsur tuah disebut sebut kerana susunan di dalam matrix adalah secara auto dan diluar kawalan semua ahli. Misalnya dengan sedikit tuah kedudukan matrix anda..anda berkemungkinan mendapat limpahan ( spillover ) seorang downline yang sangat aktif ke dalam matrix anda. Atau dengan tuah juga unit anda dalam matrix mungkin jatuh direct di bawah unit seorang ahli yang super aktif. Downline dan upline aktif inilah yang akan meyumbangkan " spillunder " atau " spillover " atau kedua duanya sekali yang banyak buat anda dimana ia membantu perkembangan downline yang ramai dalam matrix anda. Hasilnya anda mendapat pendapatan pasif yang lumayan. Jadi... peluang untuk seseorang ahli pasif bagi mendapatkan pendapatan sampingan dalam ecommerce atau bisnes rangkaian genuince tetap ada dan ia bukanlah gimik semata mata sebagaimana tanggapan sesetengah orang.

Berbalik kepada pay plan Infinity GlobalOne UPP yang berjalan sekarang ini dimana matrix 3 X 10 adalah satu elemen di dalamnya. Ramai affiliate pasif yang merungut mereka tidak mendapat limpahan downline. Dengan bilangan affiliate melebihi 500,000 di seluruh dunia dalam masa 4 bulan saja...bagaimana mungkin tidak ada spillover?. Sebenarnya apa yang berlaku dalam matrix GO UPP sekarang ialah limpahan ini tidak turun ke bawah disebabkan ianya di " block " oleh ramai affiliate affiliate " free " atau ahli yang belum upgrade yang kini berada di level atas matrix. Limpahan yang sepatutnya diperolehi oleh affiliate yang sudah upgrade dalam matrix level bawah telah melencung ke ahli ahli berstatus " free" ini. Begitu juga keadaannya dalam matrix di bahagian bahagian lebih bawah atau terkemudian. Keadaan ini merupakan gangguan sebenarnya. Bagaimana pun kalau anda merujuk kepada " Polisi dan Prosedur" rasmi GO UPP, jelas tercatat di situ setiap affiliate diberi masa 2 bulan ( 60 hari ) untuk upgrade akaun masing masing. Dan setelah mencukupi tempoh tersebut, secara otomatis semua affiliate " free" yang belum upgrade di level atas matrix mahu pun di bawah ( jika telah melepasi tempoh 60 hari ) akan ditolak ke bawah dan jatuh di kedudukan level paling " corot " atau terkemudian. Waktu inilah affiliate affiliate berbayar atau ahli yang telah upgrade di level bawah akan tertolak ke atas mengambil kekosongan yang ditinggalkan oleh affiliate affiliate " free ". Satu proses mampatan matrix ( matrix forced ) oleh perisian akan menjadikan matrix lebih solid dan padat dimana spillover mula dapat dilihat dan duit pasif pun mula mengalir ketika ini. Affiliate berbayar yang dulunya berada di level bawah di luar matrix 3 X10 anda, kini mereka mereka ini turut ditolak naik dan masuk ke dalam matrix anda untuk menghasilkan " pasive income " kepada anda.

Jadi..mana mana affiliate yang telah upgrade tetapi tidak memahami keadaan ini dan tidak bercadang untuk kekalkan akaun masing masing kerana tiada spillover selain tidak sabar...mereka mungkin akan menolak tuah yang bakal datang. Namun harus kita terima hakikat bahawa sistem matrix ini bukanlah satu mekanisma yang sempurna yang boleh memberi jaminan 100% ahli pasif akan mendapat komisyen. Pun begitu hampir semua syarikat syarikat yang menjalan perniagaan real ini mengguna pakai kaedah ini dan menjanjikan pendapatan pasif kepada orang ramai. Kebanyakan syarikat yang menjanjikan pendapatan "duduk diam" ini bergantung 100% kepada sistem matrix untuk agihkan pendapatan pasif kepada ahli ahli mereka. Realiti sebenar..tidak semua ahli pasif mendapat menafaat dari sistem begini.

Tetapi...UNIK dan HEBATNYA GO UPP berbanding mana mana MLM atau ecommerce lain ialah...adanya SENJATA kedua yang dapat menjamin semua ahli di GO UPP ( termasuk yang pasif 100% ) mendapat komisyen setidaknya setiap 6 hari sekali ( kiraan kaedah algorithm, bukannya fixed roi..masih berasaskan hasil jualan syarikat ). Jadi resiko langsung tidak mendapat komisyen tidak akan berlaku di GO UPP berbanding di program program atau perniagaan lain yang menjanjikan pendapatan pasif. Ahli yang pasif 100% tidak mungkin akan kaya dengan pendapatan yang terhasil dari pay plan Spinfinity GO UPP ini ( bakal hadir tidak lama lagi ) namun setidaknya semua ahli akan mendapat bahagian masing masing. Dan dibantu dengan sedikit tuah dari susunan anda dalam matrix..anda masih mempunyai peluang untuk menjana pendapatan besar. Gabungan struktur pay plan INFINITY + SPINFINITY + FOUNDER POOL ( setelah GLOBAL PROFIT POOL berjalan akhir December ), peluang menjana pendapatan pasif di GO UPP adalah yang terbaik berbanding mana mana program atau perniagaan ecommerce tulin yang ada di pasaran masa kini. Cuma anda harus bersabar sedikit waktu saja lagi di mana ketiga tiga struktur pay plan tersebut akan berjalan serentak " tiga sekawan ", ianya bakal dilancarkan secara rasmi selewat lewatnya akhir December 2012 ini.

Insyaallah...2013 adalah tahun terbaik dan bertuah untuk kita semua lebih cemerlang dan mengubah taraf hidup masing masing ke tahap yang lebih sempurna. Scotrt Evans seolah olah mahu memulakan segalanya pada 2013..angka yang mungkin dianggap bertuah bagi sesetengah orang berdasarkan kepercayaan masing masing.

Selamat Maju Jaya.

Sapa nak angkat sepanduk silakan..sapa nak daftar silakan
http://ultimatepowerprofits.com/powercash :)paid:)cgrock
 
Tetapi...UNIK dan HEBATNYA GO UPP berbanding mana mana MLM atau ecommerce lain ialah...adanya SENJATA kedua yang dapat menjamin semua ahli di GO UPP ( termasuk yang pasif 100% ) mendapat komisyen setidaknya setiap 6 hari sekali ( kiraan kaedah algorithm, bukannya fixed roi..masih berasaskan hasil jualan syarikat ). Jadi resiko langsung tidak mendapat komisyen tidak akan berlaku di GO UPP berbanding di program program atau perniagaan lain yang menjanjikan pendapatan pasif. Ahli yang pasif 100% tidak mungkin akan kaya dengan pendapatan yang terhasil dari pay plan Spinfinity GO UPP ini ( bakal hadir tidak lama lagi ) namun setidaknya semua ahli akan mendapat bahagian masing masing. Dan dibantu dengan sedikit tuah dari susunan anda dalam matrix..anda masih mempunyai peluang untuk menjana pendapatan besar. Gabungan struktur pay plan INFINITY + SPINFINITY + FOUNDER POOL ( setelah GLOBAL PROFIT POOL berjalan akhir December ), peluang menjana pendapatan pasif di GO UPP adalah yang terbaik berbanding mana mana program atau perniagaan ecommerce tulin yang ada di pasaran masa kini. Cuma anda harus bersabar sedikit waktu saja lagi di mana ketiga tiga struktur pay plan tersebut akan berjalan serentak " tiga sekawan ", ianya bakal dilancarkan secara rasmi selewat lewatnya akhir December 2012 ini.

Rebut Peluang hebat ini
 
Back
Top
Log in Register