Ultimate Marketing International

CG Sponsors




kakmelah

Freshie
Joined
Apr 14, 2013
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
Salam Forumer semua,

Saya nak tumpang tanya ada tak dikalangan forumer yang dapat tawaran berniaga dengan melaborkan duit untuk kerusi urut dan dikatakan dapat pendapatan sebanyak RM1,000 minimum sebulan.

Saya diperlukan membayar sebanyak RM25,000 untuk kerusi tersebut.

Adakah ni satu scam/penipuan? Saya risau sangat ni. Tolong bagi pendapat. Terima kasih.
 
Sponsored Post

paklah^sti

Fun Poster
Joined
Jan 14, 2008
Messages
442
Reaction score
0
Points
10
saya baru ptg tadi dpt call dri UMI ni..suruh dtg ofis di megan avenue jln tun razak...dia pancing saya dgn tiket free fire fly/air asia...

diorang suh dtg sabtu ni 4 mei..
 

snz

Freshie
Joined
May 19, 2013
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
Salam Forumer semua,

Saya nak tumpang tanya ada tak dikalangan forumer yang dapat tawaran berniaga dengan melaborkan duit untuk kerusi urut dan dikatakan dapat pendapatan sebanyak RM1,000 minimum sebulan.

Saya diperlukan membayar sebanyak RM25,000 untuk kerusi tersebut.

Adakah ni satu scam/penipuan? Saya risau sangat ni. Tolong bagi pendapat. Terima kasih.
salam....so far tak de masalh..dah pasang pun kerusi saya di imegresen putrajaya..2 biji...
saya pun dah check selama nie mereka deal dengan baitulmal dah 6 tahun jadi rasanya insyaallah takde apa apa...
 

ADMIN2U

Fun Poster
Joined
Jun 26, 2009
Messages
403
Reaction score
16
Points
15
tipu jer ni......pdhl leh dpt murah lg hrga kerusi tu
 

dizket

Active+ Member
Joined
Feb 17, 2009
Messages
2,870
Reaction score
26
Points
30
aku pon dapat call dari diorang ni..

x putus asa dia kejar ...

cisss
 

crashdude

Freshie
Joined
Aug 29, 2013
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
Gue dah pegi dgr dia punye talk.. gue tak nak beli.. mereka kata nak bagi tiket flight air asia, bila gue isi borang.. banyak kelentong kata silap2.. sampai harini tak dapat2 tiket kapal terbang tu.. dah 2 bulan lebih dah... pembohong punye company...
 

legendazack

Freshie
Joined
Oct 21, 2013
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
gua pon dapat call 2 bulan lepas & sekarang kerusi gua dah dapat & siap pasang dah kat dobi wangsa maju.. tiket flight free 2 nk cepat slalu folow up dgn syarikat 2..kalo lambat sgt p je sane terus kat megan avenue tanya pasal status tiket..tips mcm gua buat, cepat je dapat..org bagi free kita ambik...
 

sapit87

Super Active Member
Joined
Oct 4, 2012
Messages
7,669
Reaction score
256
Points
91
salam....so far tak de masalh..dah pasang pun kerusi saya di imegresen putrajaya..2 biji...
saya pun dah check selama nie mereka deal dengan baitulmal dah 6 tahun jadi rasanya insyaallah takde apa apa...
salam,bro berapa lama deal dengan diorg. berapa kene bayar..mcm saya dekat 2 minggu tp xde call dr diorg.sy call payah nak jwb:mad:
 

sapit87

Super Active Member
Joined
Oct 4, 2012
Messages
7,669
Reaction score
256
Points
91
gua pon dapat call 2 bulan lepas & sekarang kerusi gua dah dapat & siap pasang dah kat dobi wangsa maju.. tiket flight free 2 nk cepat slalu folow up dgn syarikat 2..kalo lambat sgt p je sane terus kat megan avenue tanya pasal status tiket..tips mcm gua buat, cepat je dapat..org bagi free kita ambik...
ye ke bro g je kat sane..aku selalu call payah nak jwb..ble dpt call ckp nti dia cek kan tiket tu dan akan call balik...last2 xde pon org call..igt mmg nk g gegar jgkla ofis..

tp bisnes ni mmg betol la ek bkn tipu2 punye
 
Sponsored Post
Top
Log in Register