Ujian Mata Percuma (Petaling Jaya)

CG Sponsors




howie

Fun Poster
Joined
Mar 24, 2010
Messages
129
Reaction score
0
Points
10
dah tamat , harap tuan Moderator boleh delete post ni, thanks.
 
Last edited:
Sponsored Post

awan2u

Active+ Member
Joined
Aug 16, 2008
Messages
2,710
Reaction score
259
Points
51
ada lagi x ni...??nak pegi...
 

Yul-Minho

Legendary Member
Joined
Jul 23, 2012
Messages
15,938
Reaction score
1,170
Points
201
jauh la pulop kat PJ..
den mmg nk kena check mata ni..
semua org melaysia den nmpak mcm bangla doh..
parok..parok.. :(
 

MachineEmperor

Active Member
Joined
Mar 16, 2012
Messages
1,752
Reaction score
16
Points
25
jauh la pulop kat PJ..
den mmg nk kena check mata ni..
semua org melaysia den nmpak mcm bangla doh..
parok..parok.. :(
bro, aku pon same la...hidung aku pon ade masalah same sbb dri jauh aku nmpk org mcm bangla...dah dekat bau lak bangla...
 

awan2u

Active+ Member
Joined
Aug 16, 2008
Messages
2,710
Reaction score
259
Points
51
helo bro, Jumaat(11 OCT) ni pagi pukul 9.00am ada kekosongan, boleh datang tak? kalo boleh saya nak buat appointment dulu.
jumaat x blh le tuan..isnin 14hb blh?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register