Wanted Ubat anai-anai - Termite baiting system

CG Sponsors




WangSaku

Fun Poster
Joined
Dec 24, 2009
Messages
301
Reaction score
1
Points
15
TOLONG.... sesiapa tau camana mau kasi MATI anai2.... rumah sya kena serang anai2... dh pangiil panggil PEST CONTROL...tp still ade lagi lepas setahun..sy google2 ade jual ubat umpan jadi sya prefer beli ubat/racun anai2... jadi bila2 masa bleh PROJEK d rumah sya.... PLEASE HELP...kalo ade jual ubat umpan anai2 kt area kl atau selangor..





kedua2 ubat ni jual kt luar kl selangor..ade sape tau nk cari kt kl selangor tak...sila inform ye
 
Sponsored Post

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
153,688
Reaction score
21,085
Points
1,671
pest control tu bape dorang caj? slalu gk nmpk van dorang, kdg2 pikir ada sales ke bisnes ni

sekali dpt customer mesti dorang kerat leher bg putus terus
 

badh182

Active+ Member
Joined
Jun 22, 2012
Messages
2,556
Reaction score
100
Points
43
TOLONG.... sesiapa tau camana mau kasi MATI anai2.... rumah sya kena serang anai2... dh pangiil panggil PEST CONTROL...tp still ade lagi lepas setahun..sy google2 ade jual ubat umpan jadi sya prefer beli ubat/racun anai2... jadi bila2 masa bleh PROJEK d rumah sya.... PLEASE HELP...kalo ade jual ubat umpan anai2 kt area kl atau selangor..





kedua2 ubat ni jual kt luar kl selangor..ade sape tau nk cari kt kl selangor tak...sila inform ye

cuba test beli racun anai2 kat kedai hardware....tadi test kat semut berkesan...tengok 1-2 mnggu, gane semut serang lagi tak..
racun anai2 tu harge rm10 je..
 

skYnEt-gEnIUs

Banned
Joined
Aug 19, 2010
Messages
23,970
Reaction score
501
Points
161
sapu minyak hitam terpakai pada setiap kayu/palang kayu di atas loteng atau kawasan anai-anai beranak pinak..

seeloknye sapu masa baru pasang kayu,tapi kalo dye da beranak pinak pn blh ugak,nnt dye da mabuk bau minyak tu dye main jauh2 lak..
 

LORDZ666

Active+ Member
Joined
Apr 26, 2007
Messages
3,672
Reaction score
5
Points
25
ko beli jer racun anai2 tu kt kedai racun/hardware.pastu ko spray jer kt kayu2 umah ko.
 

hellspermaster

Active+ Member
Joined
Aug 23, 2013
Messages
2,944
Reaction score
76
Points
45
ko korek je sendiri....cari queen dia...sarang anai2 ni ada sekor je queen dia, bunuh queen dia setel la masalah...cuma beberapa kes je anai2 ada 2/3 ekor queen...apprentice mgkin...
 

anbusan

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
7,851
Reaction score
148
Points
83
btol racun anai2 warne putih susu dlm botol kaca coklat.... sumbat dalam tong racun tu kasik sembur satu rumah hehe
 

WangSaku

Fun Poster
Joined
Dec 24, 2009
Messages
301
Reaction score
1
Points
15
cuba test beli racun anai2 kat kedai hardware....tadi test kat semut berkesan...tengok 1-2 mnggu, gane semut serang lagi tak..
racun anai2 tu harge rm10 je..
yg tu rasanya berkesan pada anai2 yg kita nampak je pada waktu tu..ni ubat kita umpan anai2 makan then dia akan bawak makanan ke sarang dia..jadi satu sarang leh mati...2 ubat kt atas tu adalah contoh ubat umpan anai2...tp kt kl selangor tak jumpa...huhuhu...
 

WangSaku

Fun Poster
Joined
Dec 24, 2009
Messages
301
Reaction score
1
Points
15
ko korek je sendiri....cari queen dia...sarang anai2 ni ada sekor je queen dia, bunuh queen dia setel la masalah...cuma beberapa kes je anai2 ada 2/3 ekor queen...apprentice mgkin...
nak korek kt mane pon tak tahu...satu keliling dh kena tebuk ngan ubat anai2..last2 dia mai lagi...huhu..tu kena cari ubat umpan dlu...nk terai...
 

WangSaku

Fun Poster
Joined
Dec 24, 2009
Messages
301
Reaction score
1
Points
15
pest control tu bape dorang caj? slalu gk nmpk van dorang, kdg2 pikir ada sales ke bisnes ni

sekali dpt customer mesti dorang kerat leher bg putus terus
bisness ni mcm bisnes lain2 jugak la...ramai je yg buat...kosnye pon depend la...tgk pada keadaan..dalam 1k ke atas la..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register