tutup takde lagi

CG Sponsors




mahir79

Active Member
Joined
Feb 12, 2008
Messages
1,762
Reaction score
112
Points
33
sudah jual lama dah!
 
Last edited:
Sponsored Post

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
macam best saja :) PM mai gambar rumah tu dulu boleh?
 

raz4

Active+ Member
Joined
Feb 19, 2008
Messages
4,224
Reaction score
25
Points
30
gambo takder ker tt..leh lah kire2 budget..huhuhuhuh..
 

pazliir

Fun Poster
Joined
Jul 15, 2007
Messages
714
Reaction score
4
Points
25
dah dekat ngan rumah aku nie...jln 8/5
 

angkasa

Active+ Member
Joined
Nov 16, 2009
Messages
2,950
Reaction score
20
Points
25
rumah untuk dijual, seksyen 8 bandar baru bangi.

Maklumat rumah
--------------
leasehold 99 tahun
saiz - 20 x 65
4 bilik (1 master dan 3 bilik tidur biasa)
3 bilik air
dah renovate, so cantik sikit dia punya finishing
well maintained
average sewa kat situ rm 950 - rm 1200 (sekarang sewa kat member2 pun rm 1000)


alamat
------
jalan 8/5, seksyen 8, bandar baru bangi, selangor
(nombor rumah tanya kat phone, nanti orang yang tengah sewa tu cuak plak macam takut kena rompak, mana tau korang pusing-pusing depan rumah diorang)

lokasi
------
belakang kawasan rumah kedai seksyen 8 (ada macam-macam perniagaan)
berhadapan kompleks pkns bangi
berhadapan mcdonalds drive thru bangi
seksyen 8 terletak antara jalan penghubung bandar baru bangi fasa 1 dengan kajang dan plus highway


accessability
-------------
3 minit ke kl-seremban plus highway
5 minut ke silk highway
10 minit ke kajang, serdang, putrajaya
berdekatan uniten, ukm, upm
3 minit ke masjid - seksyen 9


harga : Rm 298k (negotiable)

**untuk pengetahuan, kat bangi, rumah yang baru ada pasir pun dah koman-koman jual rm 300 ke atas (2 tkt ler), so harga confirm akan naik very soon lepas korang beli ni pun

call direct owner rumah 012 2141648 (en. Sahari) *aku bukan broker

kalau takat nak tanya soalan biasa-biasa, boleh ler call anytime, msg sini pun okay jugak la..ikut korang la..
more info beb...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register