Tukar username

Recommended Brokers


Latest Threads

Status
Not open for further replies.

azlancimb

Junior Member
Joined
Mar 31, 2008
Messages
93
Reaction score
1
Points
11
Assalamualaikum/Hi semua

Possible ke utk tukar username kerana saya dah explore semua option yg ada mcm tak jumpa utk tukar username.

user saya tu saya takut org confuse je. Nak create akaun baru sayang sbb ada post2 lama saya di sini

Tq admin and all
 
Sponsored Post

Dragonforex

Permanently Banned
Joined
Sep 3, 2017
Messages
3,417
Reaction score
342
Points
46
rasa takde cara.. azlan cimb. ok lah tu

apa masalah??
 

azlancimb

Junior Member
Joined
Mar 31, 2008
Messages
93
Reaction score
1
Points
11
Dulu saya kerja CIMB.. now dah tukar jadi agen lain.. so takut username saya tu misleading.

tp kalau username saya skrg tu takde langgar rule (even saya dah tak kerja CIMB)
ok aa
 

shadowz

Active Member
Joined
Oct 29, 2010
Messages
1,056
Reaction score
145
Points
33
rasanya xde..
cuba contact support..
 

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,112
Reaction score
71
Points
1,020
boleh tanya .. tekan contact us CG ...
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,667
Reaction score
8,193
Points
716
Kalo ada option tukaq sendiri username
Lagi galak la depa nyamaq mcm2

Bleh ja tukaq username
Tapi admin cg ja yg ada kuasa veto utk tukaq username
 

Sniper

Super Moderator
Staff member
Joined
Feb 26, 2006
Messages
5,486
Reaction score
9
Points
70
apa hal contact us utk bende2 teknikal

kt sini sek utk supporter
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register