Wanted Tukang urut batin di Gerik, Perak

CG Sponsors




iwan007

Fun Poster
Joined
Apr 4, 2014
Messages
182
Reaction score
8
Points
15
Salam,

Aku nak tanya ni sape tau tukang urut batin dekat gerik perak?
Aku dengar kata tukang urut ni betul2 power..
boleh kasi tambah saiz

tp syg aku xder contact la..:(

sape2 yang ada experience or contact no. dia kasi share boleh? :">
 
Sponsored Post

pecot85

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2009
Messages
27,973
Reaction score
826
Points
161
urut boleh tambah saiz ke?
 

1305

Super Active Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
9,731
Reaction score
129
Points
73
Selamat dtg ke CG..
First post terus tanya benda mcm ni?
Teruk sgt ke keciknya bebird tu?
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
153,409
Reaction score
21,052
Points
1,671
perlu ke besar2 bsyukurla dgn apa ada
 

nakbisjut?

Active Member
Joined
Aug 23, 2013
Messages
1,405
Reaction score
5
Points
25
gerik xtau tapi dulu kat ipoh sorang pakcik ni. dia bagi besar panjang. tapi syarat dia aku rasa hang tak sanggup.
 

random1

Active+ Member
Joined
Dec 26, 2008
Messages
3,071
Reaction score
49
Points
30
Salam,

Aku nak tanya ni sape tau tukang urut batin dekat gerik perak?
Aku dengar kata tukang urut ni betul2 power..
boleh kasi tambah saiz

tp syg aku xder contact la..:(

sape2 yang ada experience or contact no. dia kasi share boleh? :">
jumpa antu air,area shah alam
 

syahrizam

Active+ Member
Joined
Jan 4, 2011
Messages
3,577
Reaction score
83
Points
30
kakak ipar aku org grik. tapi, malu pulak aku nak cakap benda macam ni kat dier?
 

fazarudin

Legendary Member
Joined
Jan 2, 2006
Messages
10,985
Reaction score
258
Points
136
Salam,

Aku nak tanya ni sape tau tukang urut batin dekat gerik perak?
Aku dengar kata tukang urut ni betul2 power..
boleh kasi tambah saiz

tp syg aku xder contact la..:(

sape2 yang ada experience or contact no. dia kasi share boleh? :">
beli aje la wimax.. takut hang tersalah cari tukang urut tambah saiz..kang terjumpa plak tukang urut gay.. diurut-urutnya boboi hang sampai terinzal. habis menyesal dinoda.. :eek:
 
Sponsored Post
Top
Log in Register