Tsunami Acheh, Bapa Jesus Marah

CG Sponsors




badawidollah2

Active+ Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
4,237
Reaction score
33
Points
30
aritu aku ade borak2 ngan kawan aku yang mengaku domba yang tak tersesat.
pastu dia cakap, Tuhan Bapa marah sangat kat rakyat Indonesia, sebab tu tsunami
dia ni chatolic.

tak lama selepas tu, turn amerika plak "storm"
pastu dia senyap
ni gempa kat padang, dia bising lagi
dia cakap, tu hukuman dari Jesus

pastu sekarang ni negara chatolic haiti, lebih dari 1.5% rakyatnya mati kerana gempa, dia senyap plak

standard ganda
:eek::eek::eek::eek:
 
Sponsored Post

airden

Active Member
Joined
Mar 22, 2007
Messages
1,183
Reaction score
2
Points
25
pasni klu jadi kt indon blk ntah ape statement dia kuar plak kn...mcm2...
 

badawidollah2

Active+ Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
4,237
Reaction score
33
Points
30
dorang ni
kalau majoriti sikit je terus buat hal

contoh kes:
perang antara islam-kristian di ambon
ataupun
tetiba MB sumatera utara mati, dan timbalan dia naik (christian)
1 bulan lepas tu, asrama haji dah jadi tempat dorang sembahyang.
 

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,141
Reaction score
79
Points
1,020
hahah ... mmg pelik depa ni ...
 

mangkaq

Super Active Member
Joined
Mar 13, 2008
Messages
8,834
Reaction score
71
Points
75
Ko tak bidas dia balik???
 

alia_angel

Super Active Member
Joined
Oct 25, 2008
Messages
5,254
Reaction score
29
Points
70
xbrapa paham....
apa mksd sebenarnya nie....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register