Tournament Futsal - adiah masyuk...

CG Sponsors




tEnuKLang

Super Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
5,656
Reaction score
3
Points
65
///fwd case...masih ada kekosongan

Tournament nih sempena pesta konvokesyen usim.
Detail yg aku dapat seperti berikut...:D

Tarikh : Sabtu, 27 Disember 2008 (peringkat kumpulan) dan Ahad, 28 Disember 2008 (peringkat kalah mati)

Venue : Kampus USIM, Nilai

Masa : Start dalam pukul 9 pagi (lepas pendaftaran dan taklimat)

Yuran : RM120 per team (satu team 8 org)

Format Permainan : 5 sebelah (nama pon futsal), 5 minit 1st half 5 minit 2nd half.

Hadiah :
Pertama - RM1,500 + Medal + Sijil
Kedua - RM1,300 + Medal + Sijil
Ketiga - RM1,000 + Medal + Sijil


*Difahamkan Celcom akan sponsor tournament nih dan setiap team akan dapat baju sponsor setiap player. {celcom tak jadi sponsor atas beberapa masalah dalaman drg plak dah...}


///Asalnya tournament nih hanya buka kat universiti aje, tapi disebabkan tarikh konvo sepatutnya buat Ogos haritu ditangguh ke Disember, timbul sket masalah penyertaan sebab universiti laen kebanyakannya masih cuti. jadi penyertaan akan dibuka kepada orang2 luar.

Kalau sape2 ada team n nak masuk tournament nih, bleh la PM aku untuk dapatkan borang. Yuran bayar masa hari nak maen tuh. Registration kna buat awal sbb team yg bertanding akan dihadkan.///
 
Last edited:
Sponsored Post

tEnuKLang

Super Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
5,656
Reaction score
3
Points
65
kalau ada team n nak join, leh PM aku utk confirm n book. fee nnt bayar masa pendaftaran 27hb nnt.

utk pertanyaan lanjut, leh call PIC program.

013-2291923, 013-2503613 Fizree

Final Line-up [email protected]:

1. akay
2. TenuKlang
3. Brozul
4. Kambing Gurun
5. Asrul07
6. Xabi Alonso
7. Arxtivation
8. ajax932


kalau ade lagi yg nak join, aku bukak utk team MattopCG B:

1. noti.. <-- tgh dilema antara nak date ngn awek kelate ngn mai usim main futsal :">
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
p/s: kalau ada sapa2 nak join team cg, kalau ada permintaan hangat, kita ley je anto dua team...yuran cam beser aa tong2..:D
 
Last edited:

akay

Banned
Joined
Jan 30, 2008
Messages
14,865
Reaction score
17
Points
115
mana geng2 cg ni xmo join ke
 

alonso

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 1, 2008
Messages
62,520
Reaction score
426
Points
531
bila tarikh tutup pendaftaran ni???
 

tEnuKLang

Super Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
5,656
Reaction score
3
Points
65
mana geng2 cg ni xmo join ke
utk gang kita, aku dah maklum pada si Fizree nih, tapi aku gtaw dia tak confirm lagi. Once kita dah confirm nak maen, aku book seat kita. :D
 

tEnuKLang

Super Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
5,656
Reaction score
3
Points
65
bila tarikh tutup pendaftaran ni???
once korum 40 team yg dicari dah cukup, tutup ler...
tapi aku dengar so far baru dekat2 separuh kut korum terisi...
bak kata akay, aim no.3 dah ler...:))
 

tEnuKLang

Super Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
5,656
Reaction score
3
Points
65
yg ini tanak join ker...:D
haha...tak taw aa aku...goal keeper yg byk bolos tuh je yg mmg kompem akan ada kat nilai masa game tuh nnt...

key player nak kawen...kapitain plak duk nak jadik pengapit aa plak..top strikress takkan nak maen kut, menang free plak nnt..hehe
 

ajax932

Super Active Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
7,694
Reaction score
41
Points
75
Ni main campur laki pompuan x?

Kalau x, xnak ah join... kekeke
 

ajax932

Super Active Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
7,694
Reaction score
41
Points
75
Hadiah :

Pertama - RM1,500 + Medal + Sijil
Kedua - RM1,300 + Medal + Sijil
Ketiga - RM1,000 + Medal + Sijil


*Difahamkan Celcom akan sponsor tournament nih dan setiap team akan dapat baju sponsor setiap player.
Puff... hadiah pun masyuk gak ni..., leh la cover g balik nilai...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register