Ask/Help topup maxis

CG Sponsors




harley

Super Active Member
Joined
Aug 24, 2009
Messages
5,285
Reaction score
19
Points
65
Salam..

cuba korang bagi link kat CG, orang jual topup MAXIS atau celcom. kalau boleh bg banyak senarai kat cg , boleh aku simpan link dia..

aku masuk kat section prepaid banyak bersepah jual nombor.. malas nak cari..

Dlu aku ada beli dgn saga red.. srkng servis hancur. lambat reply... jadi aku malas nak topup dgn orang meniaga mcm nih..

mekasih.
 
Sponsored Post

harley

Super Active Member
Joined
Aug 24, 2009
Messages
5,285
Reaction score
19
Points
65

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
153,636
Reaction score
21,079
Points
1,671
terbaik link ko bg tuh.. kalau aku godek mmg tak jumpa.. serabut banyak siot orang duk jual no dari jual prepaid :))

ko tak penah kena dgn m2u ke ? lambat masuk.. tak masuk langsung aku pun pernah kena..

aku dh kerap kena.. serik dah..
xpenah kena lg..so far ok je..klo lambat tac tu yg lambat
 

copy left

CG Top Poster Club
Joined
Jun 25, 2008
Messages
26,546
Reaction score
435
Points
131
terbaik link ko bg tuh.. kalau aku godek mmg tak jumpa.. serabut banyak siot orang duk jual no dari jual prepaid :))

ko tak penah kena dgn m2u ke ? lambat masuk.. tak masuk langsung aku pun pernah kena..

aku dh kerap kena.. serik dah..
byk kali dah kena dengan m2u selalunye kalo topap yg rm30 ke atas selalu x masuk.tapi dlm masa seminggu dpt balik duit tu.
 

khairul385

Legendary Member
Joined
Jul 10, 2008
Messages
14,397
Reaction score
10
Points
115
tt nak cari seller yang banyak bagi diskaun atau servis yang pantas?
 

ST1M

Reported SCAM activity. , Don't deal with this per
Joined
Apr 4, 2013
Messages
2,526
Reaction score
524
Points
76
nk cari servis yang pantas..
Dengan TANPA SEGAN SILU...
SAYA RECOMEND UTK SERVIS PANTAS+MURAH...
HANYA TIDAK SAMPAI 90 SAAT* ALL SETTLE = > S.T.1.M

*90 saat dikira selepas maklumat pembayaran yg di sms diterima
hingga ke kredit dimasukkan ke phone pembeli
 
Last edited:

harley

Super Active Member
Joined
Aug 24, 2009
Messages
5,285
Reaction score
19
Points
65
byk kali dah kena dengan m2u selalunye kalo topap yg rm30 ke atas selalu x masuk.tapi dlm masa seminggu dpt balik duit tu.
hari ini aku kena lg dgn maybank2u. rm20~X(~X(
 

harley

Super Active Member
Joined
Aug 24, 2009
Messages
5,285
Reaction score
19
Points
65
Kat CG nih tak jumpa lg seller topup yg mantap..

mula2 je servis mantop.. lepas tuh hancuir.. :)):))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register