BTC USD 23,135.3 Gold USD 1,927.96
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Top-up Celcom Termurah

aspil1

Active Member
Messages
2,480
Joined
Mar 6, 2009
Messages
2,480
Reaction score
5
Points
25
STOK BARU sampai!!! Sudah berkecimpung jual topup sejak 2013 ni :D:D:D


Salam Warga CG,

Kawan nak tawarkan top-up Celcom termurah dan paling merembes di CG. Bkn airtime share. Ini PIN reload yg mempunyai 16 digit.

Tawaran ini akan mengikut musim kalau ade stok.

Kawan jual:
Top-up Celcom RM50 dengan harga
RM35 :eek::eek: - ada 5 stok
Tup-up Celcom RM30 dengan harga RM24 :eek::eek: - stok habis!!

Kalo beli lebih dr satu, akan ade lg diskaun :)cgrock

Kalau berminat boleh la contact kawan di nombor 019-7746640 (Call/SMS/Whatsapp)



Prosedur mudah:

1) Contact kawan
2) Kawan bg nombor akaun CIMB / Maybank
3) Buat pembayaran
4) Kawan akan bg PIN nombor reload
5) Dua2 pihak puas hati :)cgrock


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Testimonial dr buyer yg puas hati...

maaf kwn2...sy baru sebat 2 tiket topup tersebut......
kepada tt...thorbaeekkkk.....
hahahah

Parking jugak utk rujukan

Sukses topup dgn TT. Next time nak lagi. TQ2
 
Last edited:
Sponsored Post

azimlife

Super Active Member
Messages
9,622
Joined
May 31, 2007
Messages
9,622
Reaction score
152
Points
73
Salam Warga CG,

Kawan nak tawarkan top-up Celcom termurah dan paling merembes di CG. Bkn airtime share. Ini resit reload yg mempunyai 16 digit.

Tawaran ini kemungkinan besar akan diadakan setiap bulan tetapi kuantiti sgt terhad.

Kawan jual Top-up Celcom RM30 dengan harga RM26 :eek::eek::eek:

Kalo beli lebih dr satu, akan ade lg diskaun :)cgrock

Ade dua unit shj skrg ni. Kalau berminat boleh la contact kawan di nombor 019-7746640 (Call/SMS/Whatsapp)

Nak COD pun boleh, tp kat Shah Alam Sek 13 shj di waktu 9pm ke ats pd hari bekerja :):)


Prosedur mudah:

1) Contact kawan
2) Kawan bg nombor akaun CIMB / RHB
3) Buat pembayaran
4) Kawan akan bg screenshot resit reload dan nombor reload
5) Dua2 pihak puas hati :)cgrock


akaun maybank tak de ke? :D

boleh guna disaat memerlukan ni :">
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register