BTC USD 38,203.0 Gold USD 1,803.49
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Top-up Celcom Termurah

aspil1

Active Member
Joined
Mar 6, 2009
Messages
2,479
Reaction score
5
Points
25
STOK BARU sampai!!! Sudah berkecimpung jual topup sejak 2013 ni :D:D:D


Salam Warga CG,

Kawan nak tawarkan top-up Celcom termurah dan paling merembes di CG. Bkn airtime share. Ini PIN reload yg mempunyai 16 digit.

Tawaran ini akan mengikut musim kalau ade stok.

Kawan jual:
Top-up Celcom RM50 dengan harga
RM42 :eek::eek: - ada 5 stok
Tup-up Celcom RM30 dengan harga RM24 :eek::eek: - ada 3 stok

Kalo beli lebih dr satu, akan ade lg diskaun :)cgrock

Kalau berminat boleh la contact kawan di nombor 019-7746640 (Call/SMS/Whatsapp)



Prosedur mudah:

1) Contact kawan
2) Kawan bg nombor akaun CIMB / Maybank
3) Buat pembayaran
4) Kawan akan bg PIN nombor reload
5) Dua2 pihak puas hati :)cgrock


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Testimonial dr buyer yg puas hati...

maaf kwn2...sy baru sebat 2 tiket topup tersebut......
kepada tt...thorbaeekkkk.....
hahahah

Parking jugak utk rujukan

Sukses topup dgn TT. Next time nak lagi. TQ2
 
Last edited:
Sponsored Post

azimlife

Super Active Member
Joined
May 31, 2007
Messages
9,619
Reaction score
151
Points
73
Salam Warga CG,

Kawan nak tawarkan top-up Celcom termurah dan paling merembes di CG. Bkn airtime share. Ini resit reload yg mempunyai 16 digit.

Tawaran ini kemungkinan besar akan diadakan setiap bulan tetapi kuantiti sgt terhad.

Kawan jual Top-up Celcom RM30 dengan harga RM26 :eek::eek::eek:

Kalo beli lebih dr satu, akan ade lg diskaun :)cgrock

Ade dua unit shj skrg ni. Kalau berminat boleh la contact kawan di nombor 019-7746640 (Call/SMS/Whatsapp)

Nak COD pun boleh, tp kat Shah Alam Sek 13 shj di waktu 9pm ke ats pd hari bekerja :):)


Prosedur mudah:

1) Contact kawan
2) Kawan bg nombor akaun CIMB / RHB
3) Buat pembayaran
4) Kawan akan bg screenshot resit reload dan nombor reload
5) Dua2 pihak puas hati :)cgrock


akaun maybank tak de ke? :D

boleh guna disaat memerlukan ni :">
 

m0mo~

CG Top Poster Club
Platinum Member
ForexMart Fans
Joined
Oct 4, 2012
Messages
35,312
Reaction score
388
Points
136
ala aku baru je topup 1m rm30 tadi.....:((
 

aspil1

Active Member
Joined
Mar 6, 2009
Messages
2,479
Reaction score
5
Points
25
ala aku baru je topup 1m rm30 tadi.....:((

alamak...xde rezeki nk top-up murah..hehe
xpe bro..bln2 akn dtg nnt myb ade lg..
nak pajak ngan saya tiap2 bln pun boley..haha
tp stok mmg xbyk...dua atau satu jek setiap bln
 

m0mo~

CG Top Poster Club
Platinum Member
ForexMart Fans
Joined
Oct 4, 2012
Messages
35,312
Reaction score
388
Points
136
alamak...xde rezeki nk top-up murah..hehe
xpe bro..bln2 akn dtg nnt myb ade lg..
nak pajak ngan saya tiap2 bln pun boley..haha
tp stok mmg xbyk...dua atau satu jek setiap bln

aiyoo..kenapa sikit je bro?claim company eh?:D
 

TheLucky

Active+ Member
Joined
Dec 19, 2010
Messages
2,518
Reaction score
8
Points
25
aler cimb rhb xda pitis bos.. maybe xda ka?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register