tolong. external hd tak detect

Recommended Brokers


Latest Threads

harley

Super Active Member
Joined
Aug 24, 2009
Messages
5,283
Reaction score
19
Points
65
salam.

nk mintak tolong warga cg, masalah external hd aku tak detect kat pc.. jenama transcend.. aku cucuk kat laptop ok pulak.

nak kata port pc aku ni tak ok, aku cucuk mouse keboard, pendrive ok pulak..
:-?:))pening2
 
Sponsored Post

harley

Super Active Member
Joined
Aug 24, 2009
Messages
5,283
Reaction score
19
Points
65
aku rasa external hd aku ni takleh guna kat windows xp kot. windows 7 ok pulak.

cnme nk buat boleh guna kat xp nihh
 

Jedi

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
41,752
Reaction score
1,534
Points
191
Port kat pc ada berapa?

Semua dah try?
 

miyuchronicles

Freshie
Joined
Feb 24, 2016
Messages
6
Reaction score
0
Points
3
aku rasa external hd aku ni takleh guna kat windows xp kot. windows 7 ok pulak.

cnme nk buat boleh guna kat xp nihh
Betul dh tu kot. Win XP ni kira dh outdated dh, nak cari support payah. Mungkin driver dia takde.. Ko modified la driver
 

harley

Super Active Member
Joined
Aug 24, 2009
Messages
5,283
Reaction score
19
Points
65
Betul dh tu kot. Win XP ni kira dh outdated dh, nak cari support payah. Mungkin driver dia takde.. Ko modified la driver
cmne nk buat ?

lama dah tak tgk benda tersembunyi nih..:)):)):))
 

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,113
Reaction score
379
Points
81
windows xp mmg dah tak releven skrg ni
pc tu engko format windows 7 je la

bila la aku dpt angkat pendrive 3.1 64gb Sandisk Extreme Go
skrg rm170 huhu
 
Sponsored Post
Top
Log in Register