Titus James:Ke mana menghilang?

CG Sponsors




roBUST

Banned
Joined
Oct 13, 2008
Messages
12,406
Reaction score
136
Points
123
tetiba teringat kat mamat ni

ketika kita berpesta myambut wira2 bola kita..tetiba aku teringat kt superstar sorang ni..

mane pergi nye?

dapat main kelab besar ker..aku check,x de plak dalam top eleven :D

so kemana menghilang superstar ini? :D



 
Sponsored Post

iwak

Super Active Member
Joined
Mar 21, 2008
Messages
7,594
Reaction score
37
Points
80
dia main sepak raga kot skang
 

endingman86

Legendary Member
Joined
Jun 5, 2008
Messages
11,492
Reaction score
61
Points
120
die tengah menimbang bola lagi tueh....mane reti dribble bola pun..huhuuh
 

irsaffy

CG Top Poster Club
Joined
May 13, 2007
Messages
42,957
Reaction score
268
Points
131
dah tukar warganegara dan kaum kot..??:)):))
bkn ke dier main kt kelab france div 2 - FC Villenoy
 

fido1

Banned
Joined
Oct 25, 2009
Messages
7,268
Reaction score
339
Points
81
dah tukar warganegara dan kaum kot..??:)):))
bkn ke dier main kt kelab france div 2 - FC Villenoy
aku dengar dia da x laku kat france..so skang dia tgh training dgn kelab pakcik dia..kelab pakcik dia tu namanya mk land,.sambil nak pegi balik ke france utk try cuba nasib lagi.hehehehe kalo x pecaya sila check..:)cgrock

http://titusjames.blogspot.com/
 

roBUST

Banned
Joined
Oct 13, 2008
Messages
12,406
Reaction score
136
Points
123
aku dengar dia da x laku kat france..so skang dia tgh training dgn kelab pakcik dia..kelab pakcik dia tu namanya mk land,.sambil nak pegi balik ke france utk try cuba nasib lagi.hehehehe kalo x pecaya sila check..:)cgrock

http://titusjames.blogspot.com/
kira rugi ar anto jejauh tapi main macam pun*** :))
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,183
Reaction score
1,041
Points
1,101
jadi budak milo kot..
 

hyde

Active Member
Joined
Nov 11, 2009
Messages
1,688
Reaction score
1
Points
25
tengah berkira nak masuk Portsmouth Januari ni..

sedara jauh dia arrange

David James
 
Sponsored Post
Top
Log in Register