bagus.. BUSS ni.. aku sendiri dah pegi ke agensi BUSS d seremban ni, so dari pendapat peribadi aku system dia bagus n harga yang d tawarkan agak murah juga.. tapi masih menawarkan INVESTMENTLINK produk.
d seremban ramai agent cina dalam BUSS ni, tapi masih ada juga melayu yang menyokong business cina ni.. well, wat can i say masing2 nak cari pendapatan lebih.
tapi aku sedih, rata2 dari survey aku pada ahli BUSS.. alasan depa masuk BUSS kerana "cantas mencantas".... bermakna bukan lah d sebabkan servis or plan yang bagus. tapi lebih kepada utk memajukan diri.
aku pegi ke agensi BUSS pada bulan 12/2008 dan kata business manager kat sana allianz akan dpt lesen takaful pada bulan 5. tapi sampai sekarang rasanya masih lom ada kot.
so, aku amik keputusan utk setia dan kekal bersama etiqa takaful.